|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Eισαι σιγουρος οτι ειναι αρσενικος? Μου μοιαζει για θυληκια που εχει "φαει τα ψωμια" της απο τις πολλες γεννες... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κι όμως... πριν λίγο ξύπνησε, και ήταν πιο ίσχιος από χθες.... λες να αναρρώνει από μόνος του???
|
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι που ειναι???
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, σόρυ για την καθυστέρηση, προέκυψε το εξής... Το γκάπι αυτό, είναι αρσενικό, και μαζί με άλλο ένα έχουν λίγο φαγωμένη ουρά και λίγο το πάνω πτερύγιο. Τους έχω απομονώσει σε μία γυάλα 1 λίτρου μέσα στο ενυδρείο. Τους άλλαξα ατομικά το νερό (50% αλλαγή νερού) και περιμένω... Τι άλλο να κάνω??? μου είπαν για melafix, αλλά δεν έχω, μπορώ να πάρω αύριο το πρωί. να συνεχίσω το τάισμα κανονικά??? Μήπως τα ταΐζω πολύ (3 φορές τη μέρα)??? Περιμένω οδηγίες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι να πανε ολα καλα. Να κανω μια ερωτηση; Ειμαι ο μονος που τουκανε εντυπωση το gh 20-25; Δεν ειναι ΠΑΡΑ πολυ; Συγγνωμη για το περιεργο της ερωτησης αν θελουν τετοιο νερο τα γκαπυ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ??? Μπορώ να το κατεβάσω... έχει γίνει θέμα για το gh... Το είχα χαμηλότερο (15) και πολύ επέμειναν να το ανεβάσω γιατί τα γκάπι θέλουν σκληρό νερό!!! Τα απομόνωσα, γιατί δεν ξέρω αν έχουν κάτι μεταδοτικό, συν ότι τους καθαρίζω το νερό και διατηρώ τις συνθήκες τους καλήτερα!!! Το καθαρίζω 2 φορές τη μέρα, με καθαρό νερό και μπόλι. Δεν ξέρω αν στρεσάρονται περισσότερο, αν είναι πείτε μου να τα βγάλω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να περιμενουμε καποιον που ξερει. Πιστευω οτι στρεσαρονται, αλλα το σκεπτικο για κατι μεταδοτικο μου φαινεται βασιμο. Απτην αλλη, απο οσες περιπτωσεις ετυχε να διαβασω εδω με ασθενειες, το melafix νομιζω οτι μπορεις ανετα να το κανεις θεραπεια σε ολο το ενυδρειο (90 λιτρα ειναι ε?) οποτε και να ειναι κατι μεταδοτικο...
Ας περιμενουμε καποιον αλλον ομως. Το προφιλ των γκαπι λεει Temperature: 64-82°F (23-28°C) pH: 7.0-8.5 Hardness: 10-30 dH Οποτε ναι το 25 δεν ειναι υπερβολικο. Απλα μουκανε εντυπωση ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα στο ενυδρείο | Irene Geo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-02-11 22:32 |
Πρόβλημα στο ενυδρείο μου! | Xapns | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-08-09 23:50 |
πρόβλημα με πρησμένη κοιλιά του γκάπι | pepe72 | Ζωοτόκα | 10 | 12-07-07 22:22 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |