|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ph εχω 7,5 και αμμωνια το κατωτατο οριο η θερμοκρασια εφτιαξε σταθερα αυριο θα μετρησω και τα υπολοιπα.
------------------------- σήμερα θα κάνω και τα άλλα τεστ που μου είπατε και θα σας τα πω να δούμε αν είναι στρωμένο..εγώ έκανα αυτά που έπερεπε αλλα οι τιμές θα δείξουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hionoula : 09-11-12 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
<0.05 είναι το πρώτο χρώμα που δίνει ως κατώτατη τιμή..εμένα είναι πιο ανοιχτόχρωμο από αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυριο θα κανω και τα αλλα τεστ
|
|
||||
|
||||
![]()
hionoula,μην το αφησεις πολλες μερες πριν κανεις τις μετρησεις.θαπρεπε ηδη να τις εχεις κανει.δεν προσπαθω να γινω πιεστικος,(δεν ξερω τι οικονομικη δυνατοτητα εχεις...)αλλα αν υπαρχουν νιτρωδη η πολλα νιτρικα στο ενυδρειο ειναι κακο για το ψαρι.γιαυτο "φωναζα" οτι βιαστηκες να βαλεις ψαρι παλι.αν δεν το ειχες βαλει θα πηγαιναμε χαλαρα τωρα.οσο πιο συντομα μπορεις παρε τεστ,κανε μετρησεις και πεσμας τα νουμερα.μπορει και να εχει στρωσει με τοσα ψαρια που ειχες,αλλα μεχρι να μαθουμε νουμερα δεν θα ξερουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το καταλαβαίνω και έχεις δίκιο ότι βιάστηκα, θα τα κάνω σήμερα τα τεστ το βραδάκι, γιατί είναι αρκετά μακριά το πετ σοπ. θα γράψω τις τιμούλες να μου πείτε. ελπίζω να είναι καλές..ευχαριστώ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμομετρο | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 00:20 |
θερμομετρο | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-01-11 15:13 |
HELP Θερμομετρο!!!! | hotgates | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-09-08 10:47 |
θερμομετρο..... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-05-08 14:43 |