|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη βιαζεσαι με τα φυτα, αστα να παρουν το χρονο τους. Αυτο που κανω εγω ειναι να βαζω διαφορα και με τον καιρο διαπιστωνω ποια μπορουν να ειναι υγιη συμφωνα με τις συνθηκες του ενυδρειου μου. Καποια πιανουν, καποια οχι. Εστω και ευκολα θεωρητικα φυτα, μπορει να μην πιασουν. Valisneria δεν μου εχει στεριωσει και τις δυο φορες που εβαλα, egeria densa παλι δεν επιασε. Αυτο ειναι το θεμα με τα low tech φυτεμενα, πρεπει να εχεις υπομονη για να δεις τι τελικα θα αναπτυχθει σωστα για να προχωρησεις στο τελικο στησιμο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Η εγκερια και μενα δεν δειχνει να θελει να αναπτυχθει, οπως και η σεσιφλορα που παροτι δινει συνεχεια σε υψος (ανα 2-3 μερες ενα "σκαλοπατι" πανω) τα κατω κατω φυλλα εχω δει να κιτρινιζουν λιγο. Θα δειξει δεν βιαζομαι με τα φυτα το κατανοω οτι θελουν χρονο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυτα και blackwater......δεν ταιριαζετε σας λεω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο πλευρας φωτισμου φανταζομαι το λες. Ναι δεν θα το παω σε ΠΟΛΥ σκουρο νερο, απλα μια καφετιλα ναχει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελω να μαλακωσω το νερο με τυρφη, αλλα εχω 48w σε 60αρι πλεον. Λεω να το δοκιμασω, φυτα μετριας δυσκολιας εχω.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι ο πιο οτι ναναι ολων. ΑΟ, τυρφη στο φιλτρο, βυθο μερικως ασβεστολιθικο, και προσθηκη ιχνοστοιχειων για GH, μια χαρα τα πανε ΑΚΟΜΑ τα φυτα. Και μια παραμετρος ειναι οτι δυο ψαρια παραγουν ελαχιστο "φαγητο" (νιτρικα, γιατι για να το γυρισουν σε αμμωνια πρεπει να παει πανω απο 0,5) για τοσα φυτα, παρολαυτα κομπλε ειναι...για την ωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ειναι νωρις ακομα.πολυ νωρις.οταν ωριμασει το ενυδρειο καλα και εχουν σταθεροποιηθει ολα,θα το καταλαβεις.φαινεται και οπτικα δηλαδη.βγαζει μια "αγριαδα" πιο φυσικη καπως δε μπορω να το εξηγησω αλλιως.εγω το παρατηρησα σε οσα ειχα καπου στο διμηνο με τριμηνο κ ισως κ λιιιγο παραπανω.εκτος απτο πρωτο που ειχα που λογω πληρους αγνοιας εκανα αλλαγες συνεχως μεχρι που το αλλαξα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ρε φιλε σε 2 βδομαδες μη περιμενεις να δεις διαφορα στα φυτα. θελουν και αυτα το χρονο τους να προσαρμοστουν και καθε φυτο ειναι διαφορετικο. η μοςς πχ μπορει να κανει πολυυ καιρο για να αρχισει να αναπτυσεται. δε σημαινει οτι δεν ειναι υγιη το φυτο ομως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ντε. Παρεξηγηθηκες επειδη ειναι δικια σου;; Χαχα. Μη ξεχναμε και οτι εμεινε 2 μερες σε μπουκαλακι νερου σε ενα πορτμπαγκαζ. Και που επεζησε παλι καλα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |