|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι με ενα ph κατω του 7, kh κατω του 10 και θερμοκρασια 24-25c θα ηταν ιδανικα και για τα 2 ειδη.
Εχεις καμια αμφιβολία?
|
|||
|
|||
![]()
και τα δυο αυτα ειδη κιχλιδων προερχονται απο αφρικανικα ποταμια με μαλακο και οξινο νερο.
μονο εκει ταιριαζουν. αν τα βαλεις μαζι, το ενυδρειο θα γινει μυλος. |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως θα ηταν τελειο να ταιριαζουν αυτα τα δυο ειδη.Ειναι και τα δυο υπεροχα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο που τα κανει υπεροχα,ειναι το ιδιο που τα κανει να μην μπορουν να συμβιωσουν σε ενα μικρο χωρο οπως το ενυδρειο!
Ο χαρακτηρας τους.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ οριακα ειναι......
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι οριακα μια χαρα ειναι νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθολου οριακα,εχω κρατησει και τα 2 ειδη με αναπαραγωγες,σε διαβεβαιωνω οτι αν εισαι κατω απο το 7.2 ph και κατω απο 12 kh εισαι μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
τα jewel σε νερο βρυσης , δηλαδη οριακα προς τα πανω καλα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανοχες του το επιτρεπουν το ελληνικο νερο βρυσης(7.5-7.9) αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο,προτιμαει το μετρια μαλακο νερο.
Την προτιμηση του την συμπεράνουμε απο το ποταμι που ζει -Ποταμος Ζαιρ- ο οποιος αναλογα με τις εποχες και τις γεωγραφικες-υψομετρικες περιοχες κυμαίνετε μεταξυ 6.4-7.4 ph. Yπαρχουν και ακραια παραδειγματα με αποκομενους παραποταμους-εποχες πλημμύρας-ξηρασια που το νερο κανει τρελα του στυλ 4.0 ph αλλα δεν ειναι κανονας.
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικα ειναι σε ph 7,4 και εχω παρη και απειρες γεννες.
Μιλαω για το jewel. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα λιφαλιλι μου | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 06-02-12 22:23 |
πλεκο σε ενυδρειο με λιφαλιλι | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 16-04-11 09:58 |
ασπρησαι η μαμα λιφαλιλι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 03-01-10 01:40 |
τα μωρα λιφαλιλι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 27-12-09 08:49 |
τα πανεμορφα νεογεννητα λιφαλιλι μου | λατσε τζενη | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 28 | 24-12-09 19:05 |