|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδιά!σορρυ για τα greeklish αλλά έγραφε το αγόρι μου κ δεν τον ενημέρωσα να μην γράφει με αυτά!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περιεργο.αφηνε την πορτα ανοιχτη στο δωματιο που εχεις το ενυδρειο αν την κλεινεις και το καπακι ανοιχτο,με το θερμαντηρα μεσα στο ενυδρειο.
παντως πρεπει να βρεις λυση σαυτο και να εχεις το θερμαντηρα μεσα γιατι τα σκαμπανευασματα στη θερμοκρασια κανουν κακο. η καλυτερη λυση ειναι σιγουρα το να βαλεις controller με ανεμιστηρακια υπολογιστη στο καπακι οπως κανουμε ολοι το καλοκαιρι,αλλα δεν ξερω ποσο πιανουν τα χερια σου για να το κανεις.βαλε στην αναζητηση stc-1000 και δες τα θεματα. υ.γ για να μην ξεχνιομαστε,παρε τεστ για το νερο σου.... |
|
|||
|
|||
![]()
έχω πάρει τεστ ph έχω 7,5 προς 8.. σήμερα θα πάρω κ για τα υπόλοιπα να τα ελέγξω.δηλαδή τον θερμοστάτη να τον βάλω μέσα? να το ρυθμίσω ας πούμε στους 26?
------------------------- χμμμ καλό αυτό με το stc-1000 αλλά μόνο που είδα τα καλώδια..αλλά λογικά αν φέρω κάποιον να ξέρει ηλεκτρολογικά το βάζει έτσι δεν είναι?είναι ασφαλές θα κάνει δουλειά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hionoula : 08-11-12 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλ'τον στους 26-27 για να μην υπαρξει κανενα σκαμπανεβασμα προς το παρον και αυριο κατεβαζεις στους 25 για να σταθεροποιηθει εκει. Ελπιζω να πεσει η θερμοκρασια σου...
Τωρα το 7,5 με το 8 στο pH εχει μεγαλη διαφορα. Δες οσο καλυτερα μπορεις τους χρωματισμους.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι δυσκολο να βαλεις controller,αν δε μπορεις εσυ σιγουρα καποιος που πιανει λγο το χερι του και μπορει να ακολουθησει το σχεδιο συνδεσης μπορει να σε βοηθησει.
το 7.5 με το 8 οπως ειπε και ο "witch king of Angmar" απο πανω ![]() οποτε η βαζεις ψαρια που ζουνε στη φυση σε νερο ιδιο* με αυτο που εχεις εσυ,ειτε θα επεξεργαζεσαι το νερο σου με ειδικη προετοιμασια ωστε να το κανεις καταλληλο για το ψαρι. *ιδιο οσον αφορα το Ph,τη θερμοκρασια και τις σκληροτητες.γιατι ιδιο εντελως δεν προκειται να ειναι οτι και να κανεις.αλλα πρεπει αυτα τουλαχιστον να ειναι ιδια. |
|
|||
|
|||
![]()
οσκαρ έχω
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λινκ δεν τα εβαλα για μενα.κατσε διαβασε
![]() http://www.seriouslyfish.com/species...tus-ocellatus/ http://www.fishbase.org/summary/Astr...ocellatus.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμομετρο | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 00:20 |
θερμομετρο | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-01-11 15:13 |
HELP Θερμομετρο!!!! | hotgates | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-09-08 10:47 |
θερμομετρο..... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-05-08 14:43 |