|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε επιτελους! να το χαιρεσαι
![]() μια ενσταση εχω για το φωτισμο σου που μου φαινεται οτι ειναι παρα πολλες ωρες,και χωρις διοξειδια,λιπασματα,δυνατα φυτα κλπ,θα φοβομουνα για εξαρση αλγων.παρε κιαλλη γνωμη γιαυτο αλλα εγω θα τις μειωνα τις ωρες. τωρα ποσο σωστο ειναι βιοτοπικα ειναι μεγαλη συζητηση και παιζει κιολας αυτο γιατι καθενας εχει διαφορετικο πραγμα στο μυαλο του οταν ακουει "βιοτοπικο",αλλα μου αρεσει το ενυδρειο σου,και αν σου αρεσει εσενα η δικια μου γνωμη περισσευει ![]() επισης δεν θα εβαζα γαριδες.μολις παρουν μπρος τα φυτα θα ομορφυνει κιαλλο.η πρωτη σου προσπαθεια ειναι κατα πολυ ανωτερη απτη δικια μου και πολλων αλλων εδω μεσα ![]() Υ.Γ ποια ειδη κορυντορας εχεις στο νου σου να βαλεις? με το στησιμο που εχεις στη φωτο που εβαλα σε παραθεση,θα γουσταρα πολυ ενα μεγαλο κοπαδι οτοκυκλους. |
|
|||
|
|||
![]()
H τελευταια φωτο σου ειναι ολα τα λεφτα!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι ειλικρινα πολυ που σας αρεσουν καποιες.
![]() ![]() ![]() ![]() Oσον αφορα τις αλγες. Τον φωτισμο δεν τον φοβαμαι, αν παρατηρησω κατι θα δω τι θα κανω, γιαυτο εχω περιορισει και την χρηση υγρου λιπασματος, και το co2 δουλευει στα χαμηλα, αν χρειαστει θα το ανεβασω σε πιο νορμαλ επιπεδα καθοτι τωρα υπολειτουργει. Απο φυτα εχω αρκετα γρηγορης αναπτυξης και εχουν παρει ηδη μπρος και θα μπουν κιαλα, οπως και ποθος εκτος ενυδρειου. Ισως ειναι και καλο που ακομα δεν εχω πολλα ψαρια μεσα, μεχρι τα φυτα να παρουν μπρος πληρως και ισορροπησει το συστημα, για την ωρα παντως, ουτε καν οι ανουμπιες δεν εχουν πιασει αλγη πανω τους, ενω περιμενα ναναι οι πρωτες. Θα δειξει το μελλον. Βιοτοπικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το Ν. Αμερικης αναφερεται κυριως στις επιλογες ψαριων, και στο νερο που χρειαζονται αυτα. Φυτα και γενικως διακοσμος....καμια σχεση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μολις το κανεις blackwater θα δεις μεγαλη βελτιωση στα χρωματα. και στα φυτα σου και ιδιαιτερα στα ψαρια που θες να βαλεις.δεν ειναι τυχαιο που ζουνε εκει που ζουνε και εχουνε τα χρωματα που εχουνε
![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Corydoras paleatus Corydoras melini Scleromystax/corydoras barbatus Corydoras agassizii Corydoras reticulatus Corydoras sterbai Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστω φιλε, και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου. Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νταξ μωρε καλο ειναι! χαχαχα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε το έστησες ,πως και ετσι,,,, αντε καλορίζικο
![]() ![]() ![]() ![]() Και τωρα το κραξιμο, Βαλε μαυρο φοντο να σου δεινή βαθος . Θα μου άρεσε πολυ και ενα κοπαδι καρδιναλ και κορυ. ΒΑΛΕ και αλλα φυτα αυτα ειναι λιγα,και ψιτ ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε τι θα γινει θα ανεβασεις καμια καλη φωτο?? ![]() ![]() ![]() Μπραβο Σπυρο ευγε ωραιο το ενυδρειο σου ,να το χαίρεσαι,,σε ζηλευω με αυτα τα λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχ. Θα βαλω κιαλα φυτα Πανο, και τα ψαρια που ειπες θα μπουν.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω για τις ωρες φωτισμου. Περιμενε να φουντωσει λιγο και αν δεις οτι ανταποκρινεται καλα στο συνολικο 8ωρο, χωρις αλγες και προβληματακια, τοτε ανεβαζεις σιγα-σιγα στο συνολικο 10ωρο ή τελικα και 12ωρο. Βεβαια λιγη αλγη καλο κανει για να βρουν φιλοξενο περιβαλλον οι otos οταν με το καλο μπουν
![]() Επισης νομιζω το flourish κοντα στις ριζες δεν πρεπει να κανει και καποια διαφορα, εφοσον διαλυεται στο νερο. Για τις ριζες καλο κανουν οι ταμπλετες της seachem. Μια χαρα το ενυδρειακι (ενυδρειαρα καλυτερα) Σπυρο, να το χαιρεσαι ρε!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!! Να το χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους.
Μας γκαστρωσες ![]() Καλοριζικο. Ιδιαιτερο ενυδρειο, που η πορεια του χρηζει παρακολουθησης, λογω των ιδιατεριτητων του. Το φλουρις δεν χρειαζεται κοντα στις ριζες. Διαλυεται στο νερο. Αν και στην αρχη θα ελεγα να εισαι προσεκτικος με τα λιπασματα, ακομα και με το "ελαφρυ" φλουρις. Το diy co2 μη το φοβασαι για διακυμανσεις, γιατι ετσι κι αλλιως δεν κανει τιποτα σημαντικο, ιδιαιτερως σε τοσα λιτρα. Φωτο, ετσι κι αλλιως βραδι με σβηστα ολα τα φωτα και αναμμενα μονο του ενυδρειου, και χωρις φλας, βγαινουν καλες. Ετσι ψαχτο.
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ρε Σπύρο!
Σαν πρώτη προσπάθεια είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα, στην πορεία και αφού πάρουν μπρος τα φυτά θα γίνει ένα εντελώς διαφορετικό ενυδρείο. Με το καλό και τα ψάρια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |