|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μπουκωμένη! Θα γίνεις θείος!
Μην κάνεις κάτι. Αν κάνεις στην φάση που είναι θα την στρεσάρεις! Εφόσον τα κράτησε τόσο, τότε μάλλον θα τα κρατήσει! Κάνε υπομονή άλλο τόσο και η υπομονή σου θα ανταμειφθεί! |
|
||||
|
||||
![]()
δε θα πρεπει να τα βγαλω ομως τα μικρα πριν τα κανει?αλλιως θα γινει μεζες για το μεγαλο..ειναι σιγουρο αυτο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν θέλεις να την βάλεις σε άλλο μόνη της, ναι, αλλά για striping διαφωνώ.
Αν είναι να την βάλεις σε άλλο πάντως είναι κατάλληλος ο καιρός να το κάνεις. |
|
||||
|
||||
![]()
καπου εχω διαβασει για τις φροντοζες οτι αν βγαλουμε ενα μελος απο το χαρεμι μετα δεν το δεχονται..δε ξερω τι να κανω ρε γαμωτο..και το κακο ειναι οτι σε περιπτωση που εχει αβγα θελω οπωσδηποτε να τα κρατησω για να μεγαλωσω λιγο τον πληθυσμο του ενυδρειου μου με moba...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στην θέση σου θα τα άφηνα να εξελιχθούν. Το πολύ πολύ αν βγουν και βλέπεις ότι τα κυνηγάνε, τα ψαρεύεις και τα βαζεις σε άλλο ενυδρείο να μεγαλώσουν μόνα τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Γιώργο..ωραίος!μακαρι να καταφέρεις να δεις μικρα..
Αυτός που θα σου δώσει την πιο έμπειρη απάντηση ειναι ο Σακης(ΚΟΥΜΑΝ).. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλάρωσε για να πάνε όλα καλά (και συνεχόμενες μικρές βαθιές αναπνοές
![]() Δείξε μας μια γενική εικόνα του ενυδρείου (έχει καταφύγια για την θηλυκιά, να μη την στρεσάρει το αρσενικό?) Είναι η πρώτη της γέννα? No stripping κατά την άποψη μου (εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων). Το ζήτημα είναι να φτάσει αισίως στο τέλος η εκκόλαψη και όταν βγάλει τα μικρά τα περισσότερα θα επιβιώσουν μια χαρά. Αν έχεις πολλά ψάρια και λίγες κρυψώνες μια λύση είναι να βάλεις (μετά απο περ.2 βδομάδες )σε άλλο ενυδρείο το θηλυκό να γεννήσει. http://www.youtube.com/watch?v=p_FEsJXLzzE (και ο Αλέξανδρος/tsantos έχει ένα ωραίο βιντεάκι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντοζα.... τι ειδος ειναι??? | kouman | Tanganyika | 1 | 27-09-11 17:03 |
ειναι εγκυος? | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-08-08 22:07 |
ειναι εγκυος...???? | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-08 16:21 |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |
ειναι εγκυος; | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Ζωοτόκα | 17 | 08-03-05 20:57 |