|
|
||||
|
||||
![]()
Το διαβασα
![]() Απλα δεν φαινεται να ετρωγε καλα -ηταν πολυ αδυνατο- .... και με τα βραγχια του κατι δεν πηγαινε καλα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ισως δεν τα καταφερει, αλλα δε χανεις κατι να δοκιμασεις αλατι, εστω και ανακουφηστικά να δρασει ειναι κι αυτο κατι.
|
|||
|
|||
![]()
Eιδα οτι δεν εχει αναπνοες και απλα 'περιφεροταν' το σωμα του... Το...εθαψα. Το αλατι ισως να εκανε κατι, αλλα νομιζω επρεπε να το βαλω αμεσως και να βαλω κι αλατι σε μεγαλες ποσοτητες. Γι αυτο ρωτησα αμεσως εδω μην τα κανω χειροτερα...
Η αληθεια ειναι κατι δεν πηγαινε καλα με την αναπτυξη του. Παρ οτι παντα ετρωγε με ορεξη δεν ειχε αναπτυχθει σχεδον καθολου. Εκτος κι αν εγω δεν το ταιζα σωστα... Βεβαια το λαθος και η βλακεια στην προκειμενη περιπτωση ειναι καθαρα δικια μου... Την βιολογια (η οποια και αυτη παρουσιαζει...ανωμαλιες) πως να την κρατησω; Ριχνοντας τροφη ή βαζοντας της σε αποχη; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ειναι γενικα απο τα σχετικα συνηθισμενα ατυχηματα στο χωρο, δυστυχως. Ξερω πως αισθανεσαι ασχημα γιατι ειναι κατι για το οποιο ξερεις πως ηταν καθαρα δικη σου ευθηνη, αλλα ουτε η ζωη μπορει να γυρισει πισω ουτε ειναι κατι που εκανες εσκεμενα. Απλα ετυχε... Παράθεση:
Ακομα κι αν εισαι υπερμαχος του στρωσιματος με τροφες, τωρα πια η ετεροτροφη βιολογια εχει παρει ετσι κι αλλιως το δρομο της και δεν εξαφανιζεται τοσο ευκολα, αλλα αν φοβασαι τοσο πολυ την αμμωνια βαλε τροφες σε δυχτακι
|
||||
|
||||
![]()
κριμα για το ψαρι σου
![]() για τη βιολογια ριχνε κανονικα τροφη οπως θα ταιζες το ψαρι αν δε θες να βαλεις καθαρη αμμωνια και φυσικα αν δεν υπαρχει αλλο ψαρι.(για την καθαρη αμμωνια) |
|
|||
|
|||
![]()
Στεναχωριεμαι γιατι ειναι το 2ο που χανω. Το 1ο το εχασα χωρις να ξεκαθαριστει απολυτα απο τι πηγε. Και επειδη δεν ειμαι χομπιστας, με την εννοια οτι οκ εχασα ενα ψαρι, στεναχωριεμαι εκεινη την στιγμη και προχωραω. Για μενα σημαινε πολλα αυτο το ψαρακι...
Oχι δεν εχω αλλο ψαρακι μεσα... Μεχρι να δω τι θα παρω τωρα... Οποτε την τροφη να την ριχνω ή να την εχω στην αποχη; |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,αν δεν κανω λαθος το χεις ηδη κανα διμηνο και παραπανω αρα ετεροτροφη σιγουρα υπαρχει οποτε και να τη ριχνεις αφοβα λογικα θα καταναλωνεται.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΕΙΓΟΝ....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | κοστας | Ζωοτόκα | 7 | 01-12-12 20:55 |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Θάνατος χρυσόψαρου.. Πως το αποχαιρετούμε? | SlimData | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 22 | 15-04-11 12:52 |
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!! | gramm.n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-05-09 03:30 |
Αναγνώριση χρυσόψαρου | lucy | Χρυσόψαρα | 11 | 20-03-07 21:52 |