|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλα για να βγαλω και για τους βιοτοπους μου λειπει η γνωση (ακομα και στα χοντρικα ![]() Ελεγα να το πω Kgf 1 εως 5 αλλα λεω αστο μωρε... ![]() Θα αλλαξω το λινκ αυριο να εχει και download, απλα δεν ειμαι σπιτι να το κανω τωρα και με edit που κοιταξα πριν δεν γινεται. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 06-11-12 στις 22:55 |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!δεν παιζεσαι στρατηγε,ακομα γελαω μπραβο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχ μπραβο πολυ καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Respect!!!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα γαμάτο
|
||||
|
||||
![]()
τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 περιμενουμε λινκ........
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α Ψ Ο Γ Ο Σ !!! Yo... Bro...
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ μου τα σέβη μου!Έγραψες!Είσαι καλλιτέχνης!
![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Ασε τώρα τα τραγουδάκια να κολλήσουμε κανα ενυδρείο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
R.E.S.P.E.C.T
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ Ανεβασε τη φωνη στη μιξη. ------------------------- Pinned please at Greek Aquarist's Boards section ![]() ![]() ![]() ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 08-11-12 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ σήμερα θα ανοίξω το σεμινάριο μας με τον ύμνο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα... Υμνος, υμνος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε την νέα έκδοση σε πιο μεταλλικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπομπα το κοματιιι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααααααααααααααχαχαχαχαχααα!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() απιστευτο!!!!!!!! "να μαλακωσω το νερο,να βαλω τα καταπα και αν εχω καποιο προβλημα,εκει ειναι ο γιωργος καπα" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
- "Ε φιλε....τι φωτισμο εχεις? - εεε...εχω μισο βατ ανα λιτρο.... - και μ'αυτο θα κανεις iwaguni? χαχχα....που πας ρε καραμητρο???? (ποσοι μας το εχουμε πει αυτο? ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() είσαι Αρχι-Στράτηγος! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενεργοποιησα να εχει και download αλλα απο οτι βλεπω παλι δεν κατεβαινει...
Θα δω μηπως το ανεβασω πουθενα αλλου. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα πολύ καλό!!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και οι στιχοι αν καποιος δεν καταλαβαινει κατι..
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο ειναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
έγραψες φίλε μπράβο σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|