|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικα..Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις διαφορες πληροφοριες και φυσικα βρηκα ελληνες χομπυστες που το καταφεραν...Παντως μην ξεχναμε οτι τα ολα τα χρυσοψαρα προερχονται απο τον κυπρινο και αν δουμε τον βιοτοπο του θα βρουμε και ψαρια τα οποια διατηρουμε στα ενυδρεια μας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Η φυσική τους ανθεκτικότητα σε παράσιτα (αφού μπορούν να ζούν ακόμη και σε λασπώδεις βυθούς) τα κάνει - συν τοις άλλοις - φορείς επικίνδυνων παρασίτων, που ενώ δεν ενοχλούν τους ίδιους τους κυπρίνους καθόλου ή τους ενοχλούν ελάχιστα, μπορεί να σας σκοτώνουν τα τροπικής προέλευσης ψάρια σας, μιας και σε ζεστά νερά αυτοί οι οργανισμοί αναπτύσονται ραγδαία και γρηγορότερα από ότι στα κρύα νερά του φυσικού τους περιβάλλοντος.
αυτο τα λεει ολα νομιζω οσο αφορα την συμβατοτητα!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι τερας γινετε η κιχλιδα αυτη!!Με αυτο μεσα στα λιτρα σου μπορεις να βαλεις μονο αυτο!Αλλα ας μιλησουν οι ποιο εμπειροι
|
|||
|
|||
![]()
εάν χρειαστεί αγοράζω μεγαλύτερο ενυδρείο αλλά μου είπαν ότι είναι άγρια και δεν το ρισκάρω για άλλο...θα βάλω γωτό να μου επιβεβαιώσετε αν είναι flowerhorn γιατί δεν μου πολυμοιάζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις διαβασει για τα flowerhorn περιπου τι παιζει?
τι λιτρα θελουν τι συνθηκες στο περιπου απαιτουν απο που προερχονται κτλ κτλ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY enidreio - paso | sbravos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-01-07 10:55 |