|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μο εγω ειμαι 16 χρονον και τα λευτα που τα ειχα μαζεψη πειγαν ολλα για ενυδρειο ψαρια και αλλα αν δουλευα και ειχα λευτα θα τα επερνα αυτα τα τεστ
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-11-12 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως ειπα και νωριτερα, πρεπει να επικεντρωθεις στην αιτια του προβληματος και οχι απλα στα συμπτωματα, που στην παρουσα στιγμη ειναι το ick. Οι ασθενειες παραμονευουν αν δεν τηρεις σωστες και σταθερες συνθηκες για τα ψαρακια σου. Ειναι κριμα και για αυτα, αλλα και για εσενα να στεναχωριεσαι. Καλη τυχη με τη θεραπεια.
|
|||
|
|||
![]()
θα προσπαθισο να αγορασω αυτα τα τεστ και σας ευχαριστω ολους που με βοηθεισαται ααα να τα ταιζω κανονικα?
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση πως η βιολογία σου, αν δεν είναι ανύπαρκτη, είναι μικρή. Μακάρι να κάνω λάθος. Καλό θα ήταν όμως να μην ταΐσεις αφού δεν ξέρεις τι γίνεται με το φίλτρο σου (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ)....
|
|||
|
|||
![]()
οκ παντος μεσα στο φιλτρο εχω simoprx και βιομπαλες
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
|||
|
|||
![]()
ο λιγκιστις (γιαννης) αν το ξες μου ειπαι οτι ειναι κεραμικα και ειναι νιχτα μερα με αυτα που εβαλα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όλα αυτά φιλικά! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ ρε φιλε εχω ξεκινισει ειδη την θεραπεια θα δουμε σε λιγο καιρο και ευχαριστω για ολλα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 guppies | Sania.Man | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-10-12 18:04 |
Guppies | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-06-11 15:28 |
guppies με...??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-11-10 10:23 |
Guppies | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 11:08 |