|
|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις?Αμμωνια ποσο εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
αμμονια 0 απο τα αλλα δεν εχω τεστ να κανω αλαγη νερου?
------------------------- τωρα που το βλεπω καλιτερα εχουν κατι ασπαρακια στης ουρες ![]()
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-11-12 στις 15:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον προκειται για το γνωστο "ick". Δες εδω, μοιαζουν με αυτο τα ασπρακια?
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm Μαλλον πρεπει να προμηθευτεις αλατι αμεσα (ενυδρειακο ή τυροκομικο αυστηρα, χωρις προσθετα ροης) και σιγα-σιγα να αυξησεις τη θερμοκρασια στους 30 βαθμους. Οχι αποτομα, 1-2 βαθμους ανα 12 ωρες περιπου. Διαβασε τη διαδικασια θεραπειας, αλλα περιμενε και τη γνωμη των εμπειροτερων. Μην κανεις βιαστηκες κινησεις. Αν ειναι στην αρχη θα το προλαβεις. Επισης προμηθευσου τεστ νιτρικων, ειναι παρα πολυ σημαντικο για να ξερεις τι γινεται στο ενυδρειο σου. Πρεπει να αντιμετωπισεις την αιτια της ασθενειας, οχι το συμπτωμα. Γιατι ετσι θα σου ξαναεμφανιστει και να τη θεραπευσεις. Κανε και μια αναζητηση στο φορουμ περι "ick" ή "Ichthyophthirius multifiliis", υπαρχουν παρα πολλα θεματα.
|
||||
|
||||
![]()
αλατι μαρκας ΧΙΩΝ το χοντρο.......
------------------------- σε ολα τα σουπερ μαρκετ ![]() και κανενα μελαφιξ αν εβαζες 8α βοηθουσε........
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 06-11-12 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειδια σιμαδια ειναι οκ θα παω να δω για αλατι ενυδρειακο
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
Και το ΧΙΩΝ που λεει ο douran_p σου κανει και θα σου βγει πολυ φθηνοτερο, αν το βρεις. Και εγω αυτο εχω. Προσεξε μονο να λεει ΧΩΡΙΣ προσθετα ροης στη συσκευασια, το τονιζει.
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, πες μας, πως ξεκίνησε αυτό??? εμένα ας πούμε ξεκίνησε μετά από πολύ μαλακό νερό και χαμηλό Ph. Αν ξύνονται, και είναι παράσιτο, θα πρέπει να έχουν κάτι στα βράγχιά τους... Δε νομίζω ότι με άσπρα σποτάκια στην ουρά, δεν πρέπει να ξύνονται. Πες μας όμως, τα είχες πολύ καιρό στο ενυδρείο σου ή τα έβαλες τώρα??? Πόσο δουλεύει το ενυδρείο σου και τι άλλα ψάρια έχεις μέσα. Αν είναι παράσιτο, πρέπει να βρεις πως μπήκε μέσα, ή αν ήταν μέσα, γιατί εμφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- με το αλατι τι νακανω γιατι ειμαι αρχαριος πειτε μου γριγορα θελω να τα σοσωωωωωω
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-11-12 στις 16:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ick συνηθως προκαλειται απο ισχυρο στρες ή κακες συνθηκες νερου, οπου ο οργανισμος του ψαριου εξασθενει και ειναι ευαλωτος στο παρασιτο. Η αλλαγη χαλικιου (στρες για τα ψαρια) και η πιθανη εμφανιση αμμωνιας και νιτρικων (δεν υπαρχουν τεστ) με την αναταρραξη ολου του χαλικιου, ειναι πολυ καλοι λογοι. Ρηξε μια ματια και εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....us+multifiliis Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οκ εγινε το ριχνο τωρα τι να κανω με το αλατιι
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 guppies | Sania.Man | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-10-12 18:04 |
Guppies | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-06-11 15:28 |
guppies με...??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-11-10 10:23 |
Guppies | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 11:08 |