|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και δεν εχει απαντησει κανεις μεχρι στιγμης,ας απαντησω εγω.στο πρωτο σου ερωτημα,ναι ειναι καλυτερα να κανεις flush και πριν και μετα τη χρηση.αν δεν κανεις,αφηνεις βρωμικο στασιμο νερο μεσα μεχρι την επομενη χρηση και καταπονεις τη μεμβρανη.γιαυτο και βλεπεις να πεφτει το Tds μολις την ανοιξεις...
ετσι πρεπει,αλλα πρεπει να γινεται με flush.αλλιως περνας αυτο το νερο απτη μεμβρανη. επισης το νερο που βγαζει μεχρι να καθαρισει,μην το βαζεις στο νερο της αλλαγης.μπορει ναχει οτιδηποτε μεσα.δεν ειναι μονο το νερο που μενει στη μεμβρανη αλλα κιαυτο που μενει στα σωληνακια. για το δευτερο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν εχω καταλαβει καλα πιο ειναι το ερωτημα ακριβως,ομως δεν θα εκλεινα τα σωληνακια,αλλα θα αποσυνεδεα την ΑΟ.περιμενε να παρεις κιαλλες γνωμες ομως. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω για την απαντηση
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά το διακλαδωτή θα βάλεις ανεξάρτητα βανάκια για το κάθε ένα (πλυντήριο και Α/Ο). Εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να βρίσκεται η μεμβράνη συνέχεια υπό πίεση. Για αυτό και σε αυτό το σετάκι υπάρχει και η Shut-Off Valve, ώστε να μην υπάρχει πίεση εκεί. Θα σε βοηθήσει πολύ αν θες να έχεις μόνιμα γεμάτο βαρέλι χωρίς να κάνεις κάτι χειροκίνητα, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις λίγο τις ρουτίνες σου, αφού προσθέτεις και στοιχεία (αν έβαζες σκέτη όσμωση θα ήταν πολύ πιο εύκολο εννοείται!). Για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς, όμως από τη στιγμή που μένει κάποιες μέρες ας πούμε αχρησιμοποίητη καλό είναι να κάνεις και flush. Με το κιτ του φλοτέρ απλά θα κερδίσεις το να μην είσαι από πάνω περιμένοντας να γεμίσει για να το κλείσεις. Αν σου περισσέψουν λεφτά όμως κάποια στιγμή αγοράζεις αυτό και δεν ξαναρωτάς τίποτα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραια....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ανεβει το tds δεν σωνεται απο αλλαγη προφιλτρων η μεμβρανη συνηθως.
Η ζημια εχει γινει. Αυτα εχουν οι μεταχειρισμενες ΑΟ. Εκτος κι αν ο πωλητης ηταν εμπιστος ανθρωπος και μετραγε και τα λιτρα που περασαν απο τα προφιλτρα.
|
||||
|
||||
![]()
μετα το Flush,θα μενει νερο βρυσης μεσα.που θα βγαινει ομως παλι πριν την επομενη χρηση με το flush που θα κανεις.το θεμα ειναι αυτο το νερο να μην περναει απτη μεμβρανη οχι το αν θα μενει μεσα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπαρχει προβλημα στη φροντοζα η οχι? | georot1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-05-12 00:30 |
Προβλημα σε ph controller,υπαρχει λυδη?? | Giannis_4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-03-11 21:40 |
υπαρχει ενα προβλημα μεγαλο, | zapatas | Bettas | 25 | 14-08-10 13:20 |
Αποριες για τη συνδεση του Fluized bed filter | GeFior | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 19-10-07 14:32 |
υπαρχει προβλημα help!!!! | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-06 18:12 |