|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα μου αρεσει πολυ!Κατι αντιστοιχο θα κανω κι εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει παρα πολυ σαν κατασκευη,αυτο που δεν μου αρεσει ειναι τα γλαστρακια στην σειρα,σαν ανθοπωλειο με τα λουλουδια που δεν ταιριαζουν..
προτιμω κατι πιο φυσικο δηλαδη. το νερο,ειναι καθαρο?στον πυθμενα,τι εχεις βαλει? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα γλαστρακια ουτε και μενα μ αρεσουν και θα αντικατασταθουν συντομα με πηλινες ζαρτινιερες που θα καλυφθουν καπως οταν μεγαλωσει ο ποθος ή και με καποιο αλλο φυτο.Στο βυθο εχει αμμο απο παραλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι καλο το φιλτραρισμα 1500 λιτρα την ωρα?
ρωταω επειδη νομιζω οτι το βλεπω βρωμικο το νερο.. εχεις κανει μετρησεις? τι χρυσοψαρα εχεις?ποσο καιρο ? και κατι τελευταιο... αφηνει υγρασια γενικα στο δωματιο?στα τζαμια δηλαδη κλπ? |
|
||||
|
||||
![]()
leda το ιδανικο φιλτραρισμα ειναι τα λιτρα του ενυδρειου επι του τρια..
αρα στα 700 λιτρα ειναι λιγα τα 1500/ωρα |
|
||||
|
||||
![]()
Μια πολύ ασυνήθηστη κατασκευή πολύ όμορφη!
Εμένα πάλι με χαλάει λίγο η μεταλλική επιφάνεια αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα "δικά μας"! Γενικά μου άρεσε πολύ, κι όταν θα γίνει και η αλλαγή με τα γλαστράκια τότε θα δείξει την ομορφιά της!!! Συγχαρητήρια!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,γι αυτο ρωτησα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα ειναι 2, 1500 το καθενα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (indoor pond) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 10-10-11 20:45 |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |