|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σορι λαθος link εδω σα αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=963
------------------------- επιδει εχω περδεφτη θα παρω χαλικι 2χιλ, τωρα πειτε μου πεια φυτα γιατι ειμαι ασκετος μετα φυτα,ευκολα φιτα πιτε μου και το γρασιδι πως το βαζουμε γιατι πειο πανο οπος μου ειπαι ενας φιλος δεν το καταλαβα και πολυ
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 04-11-12 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ οποτε περνο τετιο χαλικι τωρα τη φυτα να παρω γιατι δεν ξερω απο φυτα
------------------------- παιδια βρηκα χαλικι και φυτα τωρα πεια διαδικασια να κανω για να τα βαλω μεσα?
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 04-11-12 στις 22:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτα πηρες...που ταχεις; Και τι χαλικι πηρες;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν τα πηρα ακομα αυριο και ο φιλος μου ο γιαννης θα μου δοσει καπεια ευκολα φυτα
------------------------- τετιο χαλικι http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2509
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 04-11-12 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις το χερι μεσα ενω με αντιχειρα και δεικτη πιανεις κατω κατω τη ριζα, ανοιγεις δρομο μεχρι τον πατο, και με τα αλλα δαχτυλα προσεκτικα ξαναβαζεις το χαλικι στη θεση του για να σταθεροποιησεις τη ριζα. Θα σου πει και ο γιαννης (τον lIngistis δεν λες; )
Το χαλικι τωρα για να μην στρεσσαρεις το ψαρι, βγαλτο βαλτο καπου αλλου προσωρινα σε κατι που ναχει χωρο, και ριξε το χαλικι πανω απτο υπαρχον, καθαρισε το καλα πριν το βαλεις να μη σου βρωμισει το νερο, μετρα παραμεντρους μη σου σηκωσει καμια αμμωνια και οταν ειναι ολα καλα ξαναβαλε το ψαρι μεσα. Αν κανεις πολλες ωρες κανε αλλαγες νερου εκει που θαχεις το ψαρι. Πιστευω ετσι θαναι οκ. Περιμενε και για γνωμη απο καποιον αλλον. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2509 τετιο χαλικι ναι αυτον λεω εγω αλλο λεω να βαλω ολλο το νερο του ενυδρειου σε κουβα και τα ψαρια να τα βαλω σε σακουλες απο το πετσοπ που τι ειχα παρει τα ψαρια και ουτε μισι ωρα δεν θα κανω και μετα βαζω το νερο στο ενυδρειο και μετα τα ψαρια ετσι να κανω??
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν εχεις κανα αλλο φιλτρο πεταμενο να υπαρχει, βαλε εκει τον ανθρακα, κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις αφου εχεις μια θηκη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κοίτα και εδώ αν δεν κατάλαβες κάτι, γιατί στα είπα χοντρά χοντρά...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατασταση Τ8-Τ5 με LED | milion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 08-12-11 02:33 |
ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | antonismag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-09-11 23:44 |
ερωτηση για αντικατασταση | hlias_ria | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 06-03-11 23:04 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ | Ivanois | Χρυσόψαρα | 6 | 30-09-08 11:48 |
Sos Φυτα:αληθινα Ή Ψευτικα? | bakogiannisd | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-01-06 09:57 |