|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θυλικά μπορούν να πάρουν μέχρι και χρωματισμό ... αρσενικού (δηλαδή να έχει το σώμα απόχρωση μπλε εκτός από ρίγες) και αυτό μπορεί να δηλώνει ότι δε θέλει να ζευγαρώσει πέρα από άνοδο στην ιεραρχία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης το ότι ένα θηλυκό παίρνει σκούρα χρώματα και ρίγες δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να ζευγαρώσει, αλλά ότι σε κάτι είναι κυρίαρχο. Εμένα έχει ζευγαρώσει θηλυκό σκουρόχρωμο. Αν δεις και ένα ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας που υπάρχει στο yutube με τα saulosi θα παρατηρήσεις ένα θηλυκό saulosi το οποίο είναι σκόυρο με γραμμές και λέει ότι είναι το κυριαρχο θηλυκό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για χρώματα αρσενικού στα θηλυκά στα mbuna μη παίρνεις όρκο και όχι μόνο στα saulosi. Μπορείς να δεις μπλε σώμα με μαύρες ρίγες θυλικό (για τα saulosi) μετά από 2 χρόνια που το έχεις στο ενυδρείο.
Για τα άλλα τα ίδια λέμε με άλλα λόγια αδερφέ. |
|
||||
|
||||
![]()
Όρκο δεν παίρνω αυτο είναι σίγουρο και ειδικά στην αφρική, αλλά αυτό δεν το έχω δει. Αυτό που έχω δει όπως είπα και πιο πάνω είναι ένα γκρι-ροζ χρώμα με σκούρες ρίγες.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο να σου ζήσουν, πανέμορφα ψάρια και καλοθρεμενα. καλά το ενυδρείο το κάνουν να φαίνεται πολύ μικρό
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 μετρο(100cm). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαίνεται στην πράξη ότι το θέλουν το μήκος τους οι άτιμες.
φαντάζομαι συμπεριφορές σε 1,50 μηκος ........................ ο αρσενικός είναι καμια 15 εκατοστά; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Μεγάλο σπυρί με αίμα | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-05-04 01:10 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |