|
|
||||
|
||||
![]()
nikolakis94 (ετσι)
και γιατι ειναι φιλτραρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα καθε μερα; Ποσο αερασ πια; Τεσπα. Εμενα το eheim τον βγαζει ουτως η αλλως χωρις να σταματαει. :P αλλα τον ογκο του φλουβαλ δεν τον εχει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μια πλακετα μεσα που το κανη αυτο καθε μερα.
http://www.youtube.com/watch?v=I03iY0WjMWs |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για της απαντησεις....θα ηθελα να σας πω πως σημερα το πρωι αφου το αδειασα και το ξανα γεμησα με νερο το εβαλα στην πριζα και το μονο που κανει ειναι ενα μμμμμμμμ καθε λιγο και λιγακι και τπτ αλλο...αυτο τον ηχο τον κανει χαμηλα στον εγκεφαλο(ας πουμε) το αφησα κανα τεταρτο ετσι φησυξα απο την μερια της εισαγωγης μπας και παρει....τιποτα πηρα τηλ και στο petsupermarket που ειναι ο αντιπροσωπος της fluval και μου ειπε ο ανθρωπος(και δικιο ειχε)απο το τηλ τι να σου πω φερτο απο δω να το δουμε.....ειμαι να σκασω ρε παιδια παντως
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το να φυσηξεις στην εισαγωγη μονο καλο δενθα κανει. Χειροτερα ειναι. Μα καλα να μην εχει prime? τεσπα, εχεις καποια εξωτερικη αντλια; Καποιο αλλο φιλτρο που να περνει σωληνα; Αν ναι τοτε βαλτο στη εισαγωγη ενω ειναι στο νερο. Εγω εχω μια 1250 και την εβαλα στην εισαγωγη ουτε καν με σωληνα, απλα ετσι χυμα, την ενεργποιησα και γεμισε το φιλτρο σε δευτερολεπτα με νερο, μετα τοβαλα στην μπριζα και πηρε κατευθειαν. Ειχα ενα θεμα με το πριμινγκ γιαυτο τοκανα ετσι.
Υγ....ψαρια την κυριακη πως θαβαζες; Εχεις μπολι; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε την εισαγωγή του φίλτρου κανονικά στο ενυδρείο, και πάρε την εξαγωγή κάτω χαμηλά σε μια λεκάνη.. ρούφα λίγο όπως κάνεις αλλαγή, και άστο να τρέξει για λίγο στην λεκάνη..
Μετά απο λίγο κλείστο με το δάχτυλο, βάλτο στο ενυδρείο, και βάλε το φίλτρο στην πρίζα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 03-11-12 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη τι έγινε? Έπιασε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 205 ΠΡΟΒΛΗΜΑ | andris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-05-12 19:05 |
fluval 305 | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 16-12-10 08:55 |
προβλημα με fluval 305 | simos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-09-10 20:13 |
Fluval fx5 προβλημα? | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 05-08-10 19:14 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |