|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου. Πάντως εγώ το σκεφτόμουν κάτι απλό. Μια φωτό για background από το ενυδρείο που έφτιαξαν τα παιδιά του φόρουμ για το διαγωνισμό και κέρδισε, και μετά ένα link να σε στέλνει στο post που αφορά το διαγωνισμό
|
|
||||
|
||||
![]()
Για παράδειγμα κάτι τέτοιο (από τον προηγούμενο διαγωνισμό): http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=76
Ή κάτι τέτοιο: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...4&postcount=40 Και έχουμε και reef αυτή τη φορά! Δεν ξέρω, ας μιλήσει ο καλλιτέχνης μέσα σας για άλλη μια φορά!
|
||||
|
||||
![]()
α εσύ ανοίγεσαι πολύ
![]() ![]() ![]() οκ περίμενε του ειδικούς εγώ είμαι για απλές και εύκολες λύσεις |
|
|||
|
|||
![]()
...για δε βαζετε τα ενυδρεια των νικητων του προηγουμενου διαγωνισμου?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή τα 2 ενυδρεία που μας χάρισαν την 1η και 2η θέση στον 1ο βιοτοπικό διαγωνισμό....
|
|
||||
|
||||
![]()
από Photoshop
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μου αρέσουν (για άγνωστους λόγους
![]() Πού είναι οι γραφίστες της παρέας;!
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και μερικά δικά μου.Tα έκανα σήμερα με photoshop cs4(μου πήρε κανα 2ωρο)
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 / Σχόλια-Απορίες | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 125 | 12-02-15 19:37 |
Παρακολούθηση συμμετοχών του διαγωνισμού Aquascaping - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 85 | 23-04-13 09:49 |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
ΨΗΦΟ στην Eλληνική συμμετοχή του Nicpapa στον διαγωνισμό aquascaping της ADA | lingistis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 108 | 16-09-12 10:33 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |