|
|
||||
|
||||
![]()
Τιιι εχουμε εδω;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάζεψε τα νύχια σου μικρή!
|
||||
|
||||
![]()
Μια σταλιτσα ψυχουλα:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φατσούλα γλυκύτατη είναι το ψιψινέλι σου.Να το χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω γειτονισα!
![]() ------------------------- Παράθεση:
Οποτε αρκεστηκα στις ψιψινες, αλλα εχουν αλλες χαρες. Ειναι γλυκυτατο πλασματακι, και τρελλοκομειο μαζι. ![]() Το ωραιο ειναι οτι γραφουμε μαζι στο πληκτρολογιο, οσο ακουει τα πληκτρα, παταει και αυτη με τα πατουσακια ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 30-10-12 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φοβερη...αν και δε ξερω αν επαιρνα ποτε γατα λογω οτι ειμαι κολλημενος με τους σκυλους,τις συμπαθω και ποτε δε μου περναγανε απαρατηρητες ειτε στους δρομους ειτε στα σπιτια...σημερα ειδα ενα αμαξι να χτυπαει και παραλιγο να αρρωστησω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γλύκανε το βλέμμα της ή μου φαίνεται;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελλειψει καλυτερης φωτογραφικης, βαζω φλας κατι που την τρομαζει, και βγαινει καπως...
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο λαικη απαιτηση
![]() Bαλαμε λιγο ψαχνο επανω μας, και ξεδιπλωνουμε ολο το ναζι μας: ![]() ![]() ![]() Kαι μετα την αποπαρασιτωση μας για να μην κρυωσουμε: ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαριτομενιά μου εσύ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |