|
|
||||
|
||||
![]()
γειασου στρατηγε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καπου εδω ειχα διαβασει πως παραπλησια δουλεια με αυτη των πλατανοφυλλων,κανουν και οι βελανιδιες?
αν ναι,αυτο το φυτο εννοειτε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι βελανιδιες που ειναι δεντρα, οχι τα πουρναρια.
Αλλα βασικα εσυ δεν εχεις αναγκη τετοια φυλα, αφου χρυσοψαρα εχεις... (η εχεις και αλλα ενυδρεια? ) Αυτα τα βαζουμε σε ψαρακια μαλακου νερου
|
||||
|
||||
![]()
ναι,δεν ρωτησα για μενα,απλα ηθελα να ξερω σε ποια βελανιδια αναφερεστε.
τετοιους θαμνους εχω εγω στον κηπο μου,(και μου εκανε εντυπωση γιατι τα φυλλα αυτα τσιμπανε πολυ) δεντρα δεν εχω δει ποτε.. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, χωρις να ειμαι expert στα εναλλακτικα φυλλα εχω την αισθηση πως της αμυγδαλιας πρεπει να ειναι τα καλυτερα, μια και ανηκουν στην ιδια οικογενεια με τα catappa.
Επισεις της Καρυδιας σιγουρα βγαζουν μπολικες τανινες και δεν αποκλειεται και περισσοτερες κι απ τα catappa
|
||||
|
||||
![]()
η καρυδια οντως πρεπει να βγαζει πολυ πραμα,εδω βαφουμε το μαλλι κατραμι με ζουμι απο τα φυλλα της
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως τα συγκεκριμενα που εβαλες στη φωτο τα εχω χρησιμοποιησει,και δεν ειχα προβλημα.ξερα παντα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλατανος | thanasis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 06-04-10 05:56 |
πλατανος | thanasis7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-04-10 21:58 |
ξύλα απο ριζες πλατανου | bubble | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-06-08 10:38 |
πλατανος. | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-11-05 20:37 |