|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνε παραπάνω τροφή ή καθαρή αμμωνία (όπως λέει στο υπόμνημα για το στρώσιμο).
Τα λίτρα σου σου επιτρέπουν να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά να έχεις στο μυαλό σου για αρχή τις συνθήκες που ζει κάθε ψάρι, ώστε να μην μπλέξεις με ψάρια από όλο τον κόσμο. Ανάλογα με το πού ψάχνεις για πληροφορίες μπορεί να βρεις ότι όλα τα ψάρια ζούνε σε pH 6,5-7,5. Καλύτερα να βλέπεις ανά περιοχή του κόσμου. Ζωηρά χρώματα σε zebra ίσως να έχεις δει μόνο σε τεχνητά βαμμένα ψάρια, οπότε σε παραπέμπω για αρχή στο banner πάνω πάνω!
|
|||
|
|||
![]()
Παράμετροι:
pH: 8-8,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 1,5 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 το νερό στρώνει 14 μέρες και σήμερα έγιναν η μέτρησης και συμπλήρωμα δέκα τις εκατό την 8 ημερα έχουν προστεθεί η ανάλογες ποσόστητες σε "αντιχλοριακα"(prime) και βακτήρια τις (stability) οι μάρκες τον test no2 no3 ph είναι τις (sera) και το test τις nh είναι τις (tetratest) Θερμοκρασία: 24-26 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει αρχισει ακομα ο κυκλος του αζωτου!!
Αυξησε τη θερμοκρασια ... βοηθαει στο στρωσιμο! Παράθεση:
Οι μετρησεις σου αποδεικνύουν οτι τα "βακτηρια" που χρησιμοποιεις δεν κανουν τιποτα!! ![]() Ακολουθησε τη διαδικασια στρωσιματος που εχει το αντιστοιχο υπομνημα η αν βιαζεσαι μπορεις να βαλεις μπολι και σταδιακα τα ψαρια! Αληθεια τι ψαρια σκέφτεσαι να φιλοξενησεις? Με βαση την απαντηση θα "πρεπει" να διαμορφωσεις τη διακοσμηση αναλογα με τις "απαιτησεις" και τις "ιδιαιτεροτητες" τους!!
|
|||
|
|||
![]()
φιλε γιώργο καταρχάς σε ευχάριστο για το ενδιαφέρον sou.ναι έχεις δίκιο κάτι τέτοιο έχω καταλάβει και εγώ, όσο αφορά το στρώσιμο δεν βιάζομαι, δεύτερον όσο αφορά τα ψαράκια... έλεγα να ασχοληθώ με λίμνης ταγκανίκα αλλα επειδή βλέπω ότι το νερό στην περιοχή μου έχει αρκετά ψιλό ph λέω να ασχοληθώ ψαράκια από την λίμνη maloui προσθέτοντας αρκετά βράχια και κάνα δυο αληθινά φυτά αναλογων "απετεσιον". ήδη έχω αρχίσει και διαβάζω για αυτές τις οικογένειες και τις απαίτησης και την κοινωνικότητα αυτόν τον ψαριών. έχεις κάτι να μου προτείνεις όσο αφορά τα παραπάνω..?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
proto thalassino enudreio | Nikos_alex | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 18-05-11 20:15 |
Juwel Rio 300 | rawnerve | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-05-11 05:41 |
Juwel RIO 240 lit | Esprit | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 05-01-11 21:40 |
Juwel 240 | iliaspanagiotou | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-05-10 00:42 |
Juwel rio 400 | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 27-11-08 15:33 |