|
|
||||
|
||||
![]()
αν το juwel εχει εσωτερικο φιλτρο να προτιμησεις το hagen
|
|
|||
|
|||
![]()
εκτος απο αυτα τα δυο, ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αλλο;
Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες, μεχρι τωρα! ------------------------- Τι λέτε για αυτό; ![]() Ενυδρείο Korall 60 - Διαστάσεις: 60x30x30‚ Χωρητικότητα: 54 lit‚ Χρώμα: Μαύρο. Περιέχει κυκλοφορητή Bioflow 280‚ θερμοστάτη 50W‚ φίλτρο με σφουγγάρι και 1 λάμπα PL 15W = 84.90 ¤ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thodorisg : 28-10-12 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά πέρνα και μια βόλτα από τις αγγελίες, θα βρεις κατά καιρούς πολύ συμφέρουσες τιμές!
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, χωρις παρεξήγηση... αλλά οι περισσοτεροι αρχαριοι οπως και εγω, θελουμε να ασχοληθουμε και ειμαστε ετοιμοι να παθουμε για να μαθουμε... ειτε με μη σωστο στρωσιμο, με λαθος επιλογη ψαριων, ασθενειες κλπ... γιαυτο και απευθυνομαστε σε εσας!Καποιες φορες οι σωστες απαντησεις σας και παρατηρησεις σας ομως, μας αποκαρδιωνουν, μας τρομαζουν και λεμε αστο.. δεν ειναι για μενα αυτο το χομπυ.
φιλικα ολα αυτα τα λεω, απλα εσεις ειστε γνωστες και ειδικοι και θελουμε τα φωτα σας. Ειναι προτιμοτερο να μου πειτε εις τι θα κανω απο το να παω στο πετσοπ και να μου λεει αλλα ντι αλλον. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά για να στο πω απλά, αυτό που σου έχουν πει μέχρι τώρα είναι ότι μακάρι να μπορούσες για μεγαλύτερο, θα σε διευκόλυνε σε πολλά, αλλά μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και με το 60άρι, απλά να μην περιμένεις να μπορείς να βάλεις όοοο,τι θες εκεί μέσα! Δεν υπάρχει κάτι να σε τρομάξει, ειδικά από τη στιγμή που θα έχεις γνώμες για όσα ρωτήσεις!
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση!
γιαυτι θα μου πειτε εσεις την καλυτερη, ομορφοτερη λυση... σε αριθμο και ειδος ψαριων,σε ειδη φυτων κλπ. Μολις μου εδωσες κουραγιο!!! Περιμενω λοιπον να ακουσω τι μου προτεινετε να βαλω; (εκτος απο γαριδες κ ενα μονομαχο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |