|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aqmagic.com/moss/christmas-moss-p-207.html |
|
|||
|
|||
![]()
Και δε μου λες, παραμένεις 5 χ 5 εκατοστά για πάντα??? Δηλαδή παίρνει απλά ύψος στα 5χ5 ή απλώνεται και παίρνει και ύψος???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 5χ5 ειναι ενα μετρο ποσοτητας του πωλητη.Αν σου παει εσενα μπορει να γεμισει το ενυδρειο σου!
|
|||
|
|||
![]()
cool!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια φορα πηρα απο aquaticmagic και δεν ηρθε ποτε το φυτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια moss και anubias την ψιλοπαλεύουν (αν και για τα moss είναι πραγματικά 50-50 το ποσοστό να επιβιώσει μετά!).
¶λλα είδη , δύσκολο να αντέξουν πάνω από 2-3 μέρες ταξίδι. Ένα κόλημα στο ταχυδρομείο και τα πιο πολλά θα είναι σάπια,αν όχι όλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο aquaticmagic έχω πάρει πολλές anubies, Cryptocoryne balansae & Echinodorus amazonicus και έρχονται μια χαρά σε ένα ποσοστό 80%.
Αλλά τουλάχιστον εμένα δεν έχουν έρθει τόσο γρήγορα όσο λενε παραπάνω για βδομάδα. Γενικά πάντως για να έρθουν τα φυτά σε καλή κατάσταση παίζει ρόλο και ο καιρός. Σίγουρα είναι καλύτερο να παραγγέλνουμε κρύους μήνες, τα φυτά αντέχουν ευκολότερα. Εγώ συγκεκριμένα Δεκέμβρη κ Γενάρη ότι έχω παραγγείλει απο Ευρώπη ή Ασία έχει έρθει σε άριστη κατάσταση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 απο ebay | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-12 12:21 |
«Μούχλα» σε φυτά από ebay | pwned8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 04-03-12 17:15 |
φυτά από ebay | xristosss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 01-06-11 13:28 |
Φυτά απο Ebay | haf_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-11-10 01:24 |