|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννωειται, αν και στο βιοτοπικο μου ρχεται κατι τετοιο: http://www.tuncalik.com/2009/09/biotope-in-my-study/ (μπορει να εχω βαλει το λινκ 100 φορες αλλα το παλικαρι τα σπαει)
|
||||
|
||||
![]()
το λινκ το εχω δει,πολυ ωραιο! και το palundarium το σκεφτομαι πολυ σοβαρα εδω και πολυ καιρο.κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
παλι φωλια εκανε το κ...ψαρο.τωρα θα του τη χαλασω παλι με την αλλαγη χωρις να το θελω.ακου να αγχωνομαι εγω για τα ....τικα του ψαριου!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σπάει George...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο,θελω να προσθεσω κανα δυο πραγματακια ακομα,αλλα κιεμενα μου αρεσει μπορω να πω.ευχαριστω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός που έχει μεράκι φαίνεται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τσιμπα μια ιδεα για καλυτερο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με περιοριζει λιγο το καπακι.θελω να βαλω φοινικοφυλλα απο πανω προς τα κατω να ακουμπανε το νερο και να δινουν και λιγο περισσοτερη σκια.αποτι εχω διαβασει ομως ειναι καλυτερα να υπαρχει καπακι οχι μονο λογω πηδηματων,αλλα και γιατι ο αερας που αναπνεουνε πρεπει να ειναι υγρος και στην ιδια θερμοκρασια οσο γινεται με αυτη του νερου.ειδικα στο γονο,αποτι εχω διαβασει μπορει να δημιουργηθει προβλημα με την αναπτυξη του λαβυρινθου αν ο αερας πανω απτο ενυδρειο ειναι πολυ διαφορετικος.ασχετα αν εγω δεν παω για αναπαραγωγη.ετσι με το καπακι ειναι λιγο δυσκολο να μπουνε φυλλα και φυτα οπως τα θελω....εκτος αν μπουνε με βεντουζες.(τα φυλλα τουλαχιστον)...
------------------------- στο μυαλο μου εισαι Nick ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 28-10-12 στις 18:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν βάζεις κανένα μπεκ τεχνητής βροχής ή μπεκ ποτίσματος?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |