|
|
||||
|
||||
![]()
update
το ψαρι μπηκε σε 60 λιτρα κυβο μαζι με ενα θυληκο για ναχει παρεα ![]() ![]() δεν ξερω αν θα τα καταφερω,αλλα δε βαριεσαι,σε δουλεια να βρισκομαι ![]() Υ.Γ ολη μερα με τα ψαρια ασχολουμαι σημερα,εχω καει τελειως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρελλο εισαι;
Αφου θα φυγεις παλι. Το ενυδρειο ειναι ψηλο και στενο . Τουλαχιστον να ηταν το αντιθετο.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() κιεγω κοντο και φαρδυ ηθελα αλλα τετοιο θα πρεπει να φτιαξω μονος μου στη νορβηγια γιατι δεν το βλεπω να βρισκω.καμια μεγαλη χελωνιερα ισως... |
|
||||
|
||||
![]()
100χ100χ15..το ιδανικο...φυτεύεις και ρύζι και εισαι κομπλε !
|
|
||||
|
||||
![]()
τασο κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου σαυτες τις διαστασεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχααχαχαχαχαχαχ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! δε μπορει να πει κανεις τιποτα νομιζω για το ποσο μπορω να βγαλω το σκασμο ![]() βασικα ο κυβος δεν ειναι και το οτι καλυτερο αλλα αν αυτο ηταν το μονο διαθεσιμο τουλαχιστο εχει τωρα 40 ποντους να κινηθει. Βασικα εχω ξαναδιαβασει για ζευγαρια αλλα εχω την αισθηση πως ειναι ασφαλεστερο να κρατιουνται σε χαρεμια αλλα θελει χωρο για να γινει αυτο, και ο κυβος δεν πολυπροσφερεται... Τεσπα πιστευω να πανε μια χαρα αν το κανεις λιγο λαβυρινθο ωστε να υπαρχουν και σημεια που να μπορει ο μαγκας να αποξενωνεται αν θελει
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
20 ποντακια το πολυ υψος νερου καλα ειναι...
Πας για βιοτοπικο η καμια σχεση?
|
||||
|
||||
![]()
ναι καπου εκει σαυτες τις διαστασεις.θα το δω οταν ερθει η ωρα.
βιοτοπικο για ποιο λες,για τον κυβο τωρα?ε δε θα τολεγα βιοτοπικο ακριβως,αλλα αν μπορεσω να το κανω να μοιασει στη φωτο παραπανω θα μου ειναι αρκετο προς το παρον.οσο πιο βιοτοπικο γινεται τελοσπαντων....οπως και το επομενο.... μη σου πω δηλαδη οτι εχω αρχισει να σκεφτομαι ταξιδι σε ταυλανδη αλλα και rio negro για να δω τα μερη απο κοντα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |