|
|
||||
|
||||
![]()
οκ καταλαβα το σωστο δηλαδη ειναι να μην ανοιγουμε την κοκκινη στροφιγγα τερμα.ποια ειναι η καταλληλη ενδειξη οταν αδειαδει η μπουκαλα να την βγαζουμε εκτος και να ξανα πηγαινει για γεμισμα?πχ 2bar η πρεπει να φτασει στο 0? απλα δεν καταλαβα ποσο πρεπει να δειχνει το οργανο της μαυρης στροφιγγας.σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου παντως και ολων των φιλων.δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως εχουμε χρονο στην διαθεση μας
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα σε μένα όταν πέσει κάτω από το 60,την επόμενη μέρα αδειάζει και είναι για γεμισμα.Θα δεις στην δικιά σου μπουκάλα πως πάει αν και πιστεύω ότι και σε εσένα τα ίδια θα κάνει.Την στρόφιγγα της μπουκάλας εγώ δεν την ανοίγω τέρμα γιατί κάποια στιγμή έπεσα σε ελαττωματικη φλαντζα(η φλάντζα που μπαίνει ανάμεσα στην μπουκάλα και τα μανομετρα και άδειαζε η μπουκάλα σε μια εβδομάδα διοχετεύοντας το διοξείδιο μέσα στο σπιτι.Οπότε καλό είναι να μην την έχεις τέρμα,δεν χρειάζεται άλλωστε.
|
||||
|
||||
![]()
Μισό λεπτό παιδιά γιατί μπερδεύτηκα λίγο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ζητώ συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου φαίνονται χαζές απλά δεν το κατάλαβα ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Όταν βρείς χρόνο και όρεξη, εξύγησέ μου αυτό για την βελτίωση ![]() ![]() Σ' ευχαριστώ!!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 24-10-12 στις 01:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχυτήρας co2 atomizer system | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-09-11 00:49 |
diy fog system | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-02-10 11:21 |
Betta dripping system | cbr929 | Bettas | 21 | 26-02-07 12:41 |
DIY Dripping system για Betta | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-01-06 06:50 |
DIY Pressurized Co2 System | Husky_Jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-10-04 19:55 |