|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Microsorum pteropus windelov.
Δεν φυτευεται, οπως η ανουμπια δενεται σε καποιο ξυλο η πετρα.
|
|||
|
|||
![]()
Αποφάσισα να κάνω αλλαγή στο φωτισμό του ενυδρείου για να είμαι πιο ευέλικτος σε θέματα φυτών, έτσι πρόσθεσα 2Χ14 Watt φλορέντζες της Arcadia Tropical Original.
Έχω μέσα τα εξής φυτά: 1 Echinodoro 1 Κρεμμύδι 1 ¶γνωστο ( είναι αυτό που φαίνετε πίσω αριστερά στην φώτο ) 5 Ριζόματα Anubia Barteri Gold (είναι μικρά δεμένα στο ξύλο και δεν φαίνονται ακόμα. Είναι χωρίς φύλλα ακόμα) Σκοπεύω να προσθέσω ακόμα: 1 Cryptocoryne beketti 1 Cryptocoryne Wendtii 1 Egeria Densa 1 Κερατόφυλλο Java Moss Και τώρα έχω τις εξης ερωτήσεις: 1) Ο φωτισμός είναι ικανοποιητικός? 8 ώρες την ημέρα είναι καλά? 2) Χρειάζομαι Δυοξείδιο? 3) Βάζω 6 σταγόνες Sera Daydrops την ημέρα (είναι 60 λίτρα το ενυδρείο) και στον εχινόδορο και το κρεμμύδι έβαλα από μια μπάλα Proflora JBL στις ρίζες τους). Χρειάζομαι κάτι άλλο από λίπασμα? μήπως είμαι υπερβολικός? Επισήμανα και μια φωτογραφία ελπίζω να τα κατάφερα επειδή είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω φώτο. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H Καρυδα τι δουλεια εχει πανω στην ριζα......?!?!?!??!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πέτρα βρίσκετε εκεί σαν βαρίδιο για την ρίζα επειδή η ρίζα δεν μπορεί να μείνει βυθισμένη ακόμη. Η καρύδα θα επενδυθεί με java moss για να δίνει την εντυπώση του δέντρου.
Τα ερωτήματα μου έχουν μείνει αναπάντητα όμως. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Επίσης αν μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει το φυτό πίσω αριστερά στο ενυδρείο ας μου πει τί είναι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi και φυτά σε 48λτ, ζητάω συμβουλές!!! | the_passenger | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 129 | 03-02-12 01:02 |
κάντε Παρατηρήσεις σε ένα νέο ενυδρείο.. | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 24-10-08 21:03 |
Συμβουλές καιι παρατηρήσεις | kokacy10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-07-07 21:18 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Συμβουλές για φυτά | RGPOL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 19-02-04 19:14 |