|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κι εγω μια απορια μου εδω στο θεμα του φιλου (εγκυκλοπαιδικα παντα), σε τετοια μικρα θαλασσινα απ οτι εχω καταλανει απονιτροποιητικο φιλτρο ειναι απαραιτητο (εκτος κι αν το εχω καταλαβει λαθος, δεν εχω σχεση με τα αλατια) οποτε οσον αφορα το νερο απλα καθαριζει και κανουμε αναπληρωση απο οσμωση, ΑΝ ομως καποιος θελει να κανει μια μικρη αλλαγη νερου ετσι για αναπληρωση χαμενων ιχνοστοιχειων (τωρα δεν ξερω μπορει και οι αρμυροι να γελατε με αυτα που ρωταω) πως μπορει αυτο να γινει?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα την ερώτηση.. πουλάνε αλάτι αν αυτό εννοείς..
|
||||
|
||||
![]()
ρωτησα απλα αν μπορει κανεις να κανει αλλαγες η μονο αναπληρωση (το ξερω οτι πουλανε αλατι εχω ετσι κι αλλιως ενα κιλο)
|
||||
|
||||
![]()
τι εννωεις απονιτροποιιτικο φιλτρο νικο?
οταν βαζεις νερο λογο εξατμισης βαζεις σκετο νερο οταν κανεις εσυ για οποιοδηποτε λογω αλλαγη μικρη η μεγαλη παντα με την αναλογη ποσοτητα αλατιου . |
|
||||
|
||||
![]()
εκεινο το ζελεδοειδες σφουγκαρακι για τα νιτρικα... δεν ειναι απαραιτητο?
|
||||
|
||||
![]()
οχι νικο βασικα την απονοιτροποιιση στην προσφερει ο βραχος κατα τις νυχτερινες ωρες .και αν εχεις και το refugium φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ ευχαριστω καταλαβα, το σφουγκαρακι για τα νιτρικα ειναι κατι σαν τα ammochips και λοιπα αχρηστα δηλαδη...
Νομιζα στα θαλασσινα που δεν παιζουν συχνες αλλαγες πως ειναι απαραιτητο οπως ο αντιφωσφορος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να παραθέσεις κάποιο link ή κάποιο σημείο που το διάβασες αυτό; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στα αλάτια!! | giannhsxol | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 31-07-11 17:19 |
Μια απόπειρα στ' αλάτια. | bokostas | Reef | 89 | 29-04-11 13:33 |
Νέο ξεκίνημα | spirossd | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 16-12-10 11:50 |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |