|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
sulawesi μιας και τις αναιφερες τι εχεις δοκιμασει? Απο τι ξερω θελουν ph 8-8..5 και μαλακο νερο.
Τωρα οι tiger δεν με ενθουσιασαν ποτε... εκτος αν συνδιασεις με καποιο ειδος neocaridina... Το νερο θα ειναι φτιαχτο ? Η απο την βρυση ? |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα sulawesi τις cardinal αλλά δεν κατάφερα να κάνω αναπαραγωγή. Θέλουν PH 7,5 με 8 και μαλακό νερό.
Θα χρησιμοποιήσω νερό βρύσης δεν είμαι για Α/Ο αυτό το διάστημα. Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται να διατηρήσει sulawesi με μια οσμωση και ένα ειδικό trace που βγάλανε ειδικά για sulawesi μπορεί δημιουργήσει το κατάλληλο νερό. Ακόμα δεν έχω καταλήξει, θα δείξει
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ αγνώριστο το έκανες το ενυδρείο
![]() Με το καλό και τα ζωντανάαααα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε αντε επιτελούς,,με το καλο περιμενουμε και αλλες φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
πως παει αλεξ το ενυδρειο?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φεεεεεεετα..
![]() Εδώ και 2 βδομάδες είμαι άρρωστος οπότε είναι σε αναμονή και το ενυδρείο. ¶σε που δεν βρήκα και λάβα πέτρες και περιμένω νέα παραλαβή
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βρήκα επιτέλους λίγο ελεύθερο χρόνο και έστησα το hardscape!
![]() Η επιρροή από Αφρική είναι εμφανής και το νταμαροποίησα λίγο! ![]() Βέβαια επέλεξα λάβα πέτρες που είναι πορώδες και ότι καλύτερο για τις γαριδούλες, έ όταν μπουν και τα φυτά πιστεύω θα δείξει καλύτερα. Σίγουρα στη πορεία όσον αφορά το aquascape θα γίνουν διάφορες μικροαλλαγές. Το ενυδρείο θα γεμίσει με νερό όσμωσης αύριο και θα προστεθεί Sulawesi mineral salt αφού θέλω να έχω τις ιδανικές συνθήκες και δεν θέλω να το ρισκάρω με νερό βρύσης. Ο στόχος είναι PH8 με ανθρακική σκληρότητα 4-5. Ορίστε το αρχικό αποτέλεσμα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ όμορφο! Και αυτή η ρίζα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |
Ιδέα για γαριδοενυδρείο | vag0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 10-06-10 18:31 |