|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια πραματα! χρηση σαλιγκαριων κλπ θα βοηθουσαν τη κατασταση ? λεω αυριο να το τυλιξω με οτι βρω για 3 μερες και τη 4η να αλλαξω το 60% του νερου αρχικα και βλεπουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα αλλαξεις απλα το νερο.Με μια σκουπα βυθου θα απομακρυνεις την αλγη οσο μπορεις
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι διαβασα το υπομνημα πρεπει να εχω 10-20 no3 και αεραντλια σε αυτα ειμαι οκ ! Οποτε ξεκιναω αυριο με συσκότιση και θα σας ενημερωσω! απλα τις μερες αυτες πρεπει να ταιζω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχεις απο ζωντανα στο ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
https://www.dropbox.com/s/fp2sd545w0...%2057%2029.jpg η φωτογραφια ειναι σημερινη! αφου περασαν 3 1/2 μερες συσκοτισης σημερα εκανα μια αλλαγη 50-60% και ρουφιξα και σκουπισα με σφουγγαρι οτι αλγη ηταν δυνατο να ρουφιχτει! τωρα ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει κατι .. θα δουμε εντος εβδομαδας.. μεσα εχω ενα ζευγαρι julidochromis και 5 μικρα απο γεννα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για βαλε και αλλη φωτο γιατι με αυτην εγω το βλεπω τιγκα στην αλγη.
Εχεις ποιο φωτεινη να δουμε και το πισω μερος που δεν φαινετε? |
|
|||
|
|||
![]()
ναι εκεινο εκει πισω ειναι αλγη αλλα δεν μπορω να μπω πισω απο τις πετρες και τα φυτα γιατι ειναι κολλημενα στο τζαμι ετσι κ αλλιως υπαρχει αλγη και στις πετρες που για να φυγει πρεπει να τις βγαλω και να τις τριψω που δεν ειναι δυνατο με τα ψαρια που χω μεσα.... τεσπα απο οτι καταλαβα δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα μια συσκοτιση θα ταιζω 2-3 φορες τη μερα μπας και ανεβουν τα νιτρικα και βλεπουμε ισως μετα κανω κανα ψεκασμο με οξυζενε αν δεν φευγει και βλεπουμε..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
Film αλγη ή κατι αλλο ? | abrous | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-02-08 21:03 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |