|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε ενταξει,απλα επειδη οι ρυποι ειναι πολλοι τωρα με τοση σκονη και ο ανθρακας μπουκωνει κιαυτος,απλα σου λεω οταν τελειωσει και καθαρισει,κανε μια αλλαγη νερου και βαλε φρεσκο ανθρακα μια δυο μερες.ετσι για σιγουρια.κακο δεν θα κανει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τη θες σύμμαχο, μην την τσαντίζεις σε παρακαλώ! Αν είναι ρίξ' τα πάνω μου, για το καλό σου!
Μήπως όμως να την ξαναπλύνεις εκτός ενυδρείου;
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα οκ αν χρειαστω θα σε δωσω υπευθυνο
![]() ![]() ![]() ------------------------- Κανενα αποτελεσμα μεχρι το πρωι, οπτικα τουλαχιστον, η βρωμα ειναι υπερβολικη, τα βαμβακια τα αλλαξα και σε 3 ωρες γινοντουσαν αηδιαστηκα. Μεχρι που συνειδητοποιησα γιατι, οταν πηρα την αποφαση να αδειασω ολο το νερο (οσμωσης) και αντικρυσα λασπη παντου. Εξω ολη πλυσιμο, μουχουν μεινει λιγα κιλα καμια 15αρια, και ξανα μεσα να τελειωνουμε. Απτα νευρα μου δεν προσεξα και κανοντας πισω εσπασα την μια sylvania aquastar Τ5 που ειχα, την ειχα απο πισω μου. Μειναμε με 2 grolux... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 22-10-12 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα, αλλά εντάξει, μικρό το κακό. Μόνο επειδή σου έσπασε λάμπα φθορισμού να αερίσεις καλά το χώρο και να καθαρίσεις καλά το μέρος.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως να την εβγαζες να ηρεμουσες?
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερβολικη υγρασια...λυσεις?? | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 23-10-10 12:35 |
Αλατα;Βρωμια;Πως φευγει; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-06-10 16:12 |
υπερβολικη ροη | panosthess76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 22:15 |
Βρωμια στην επιφανεια του νερου! | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-03-04 20:29 |