|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() για τα φυτά για την ώρα είναι λίγο δύσκολο για αληθινά - μελλοντικά ίσως θα σου στείλω φώτο αργότερα για τα ψαράκια το μαγνήτη ναι θα το κάνω άμεσα όσο για τις μετρήσεις αυτήν την εβδομάδα πληρώνομαι θα πάρω τα απαραίτητα ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Αν του πάρεις ένα ξύλο να δεις πόσο ωραίο σπίτι θα έχει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νέες φωτογραφίες απο τα ψάρια
τα 2 θα ηθελα να μάθω το είδος και για τον πλέκο αν είναι αυτός που γίνεται τεράστιος |
|
||||
|
||||
![]()
ο πλεκο ναι γινεται μεγαλος.τα ψαρια ομως δεν φενονται καθολου.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενα ειναι χηρα και το αλλο ινδιανακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
το πορτοκαλί είναι ινδιανάκι? ------------------------- μέχρι πότε μπορώ να το κρατήσω πριν το δώσω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 20-10-12 στις 20:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην πρωτη φωτογραφια το ψαρι απο δεξια ειναι το ινδιανακι και αυτο απο αριστερα η χηρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς θα σου μιλήσω σαν αρχάριος και εγώ. Δεν γνωρίζω και εγώ πολλά πράγματα. Ασχολούμαι κάποιους μήνες και ότι γνωρίζω το χρωστάω στην υπέροχη παρέα του aquatec
![]() ![]() Τα μικρά μήπως είναι μονομάχοι ![]() ![]() ![]() ![]() Τα σκαλάρια έχω την εντύπωση πως πάνε κοπάδι (6+, minimum 4) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν όλα αυτά είναι σωστά , μήπως αντί να πάρεις κι' άλλο σκαλάρι ![]() ![]() ------------------------- ¶κυρο για τους μονομάχους που σου είπα πριν. Τώρα είδα τις φωτογραφίες σου ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 20-10-12 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petsupermarket.gr/3087/%C...%82-130lt.html ------------------------- οπότε στην συγκεριμένη ψαροσύνθεση εκτός απο το αγγελόψαρο και τον πλέκο που πρέπει να φύγουν ![]() κρατάω τα υπόλοιπα και τι θα ήταν καλό να πάρω και μέχρι πόσα για να μην μας πιάσουν πάλι κώτσο στο κατάστημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 20-10-12 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το sherpae tetra και η ''χηρα'' θα φάνε τα πτερύγια απο το σκαλάρι σου...ειναι fin nippers και τα 2..και θελουν το ελάχιστο ομάδα των 6 ατόμων...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη η προσπαθεια,αλλα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης
![]() καταρχην βγαλε το καραβι.οσο "ωραιο" και να φαινεται δεν ναυαγησε στο ενυδρειο σου ![]() το σκαλαρι επισης μαλακο νερο και ομαδα. για τα αλλα στα ειπανε ηδη οτι ειναι ασυμβατα με τα υπολοιπα. βγαλε τα ψευτικα φυτα και βαλε αληθινα.δεν χρειαζεται να αγορασεις,μπορεις να βρεις απο εδω μεσα στις αγγελιες κλαδεματα,πολυ φτηνοτερα απτα μαγαζια η και δωρεαν. προμηθευσου με τεστ μολις μπορεσεις.χωρις τεστ "χανεις" το μισο χομπι ![]() ριξε μια ματια και εδω να παρεις ιδεες για ψαροσυνθεση. επισης το λευκο χαλικι εγω θα το αντικαθιστουσα με χαλαζιακη αμμο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άλλωστε για αυτο γράφτηκα και εδώ για να μαθαίνω ------------------------- Παράθεση:
κυριως με τα ψάρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 20-10-12 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή επιτυχία φίλε μου σε ότι και αν προσπαθήσεις να κάνεις!!!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωτα κανε τεστ.
να δεις τις παραμετρους του νερου της βρυσης (ph,kh,gh) και μετα κουβεντιαζουμε τι ψαρακια μπορεις να βαλεις . αλλιως υπολογισε και το κοστος της επεξεργασιας του νερου... |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα θα αγοράσω τα τέστ και θα κάν τις απαραίτητες μετρήσεις
επειδή όμως είχε αρχίσει να γίνεται μάζη αποχωρίστηκα, αγγελόψαρο, sherpa tetra και ινδιανάκι και έγινε αντικατάσταση με γκάπι 2 αρσενικά - 4 θυληκά, τα οποία τα 5 είναι μια χαρά αλλά το 6 απο χθές δεν ξέρω αν είναι απο το στρεσάρισμα κάθεται συνέχεια, την μια στο ένα μέρος ανεβάινει για φαγήτο και μετά πάει ξανά και κάθεται αλλού το πήγα στο μαγαζί που το πήρα το κοιτάξαν και λένε ότι είναι μάλλον απο το στρεσάρισμα γιατί φαίνεται μια χάρα, μια βοήθεια θα την εκτιμούσα ευχαριστώ. η φώτο είναι απο κινητό αλλά τουλάχστον για να βοηθήσω να δείτε πως είναι την περισσότερη ώρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κάντε Παρατηρήσεις σε ένα νέο ενυδρείο.. | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 24-10-08 21:03 |