|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι μετά απο καιρό για να σας δείξω την εξέλιξη του ενυδρείου μου.
Καταρχήν έχει ολοκληρωθεί το καπάκι και έγινε αναβάθμιση στον φωτισμό από τα 50w που είχε από το δικό του στα 105w (3*35w) και θα μπεί μάλλον άλλη μια για να πάω στα 140w. Επίσης πρίν ένα μήνα περίπου μπήκε και co2. Τα φυτά ορισμένα απο αυτά λόγω χαμηλών watt και απουσία co2 δεν πήγαιναν και τόσο καλά αλλά μάλλον θα σωθούν αφού έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους. Πρέπει να συνεχίσω με κλαδέματα, μεταφυτέψεις καθώς την αφαίρεση κάποιων φύλλων που είναι χάλια. Επίσης το φύτεμα δεν έχει τελειώσει μιας και όπου βλέπετε λευκό υπόστρωμα στο μπροστινό μέρος θα φυτευτεί με pogostemon helferi ή Elatine Hydropiper. Τέλος πάντων προς το παρών αυτά μπορείτε να δείτε τις φώτο καθώς και τα video που έχω ανεβάσει και να μου πείτε την γνώμη σας. υ.γ ευχαριστώ πολύ τον Στάθη (vandar) για την προμήθεια των απίστευτων σε ποιότητα φυτών του!! video: http://www.youtube.com/watch?v=BuVR8...feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=HHhts...ature=youtu.be και κάτι που ξέχασα....σόρρυ για την ποιότητα των φώτο, την άλλη φορά θα προσπαθησω να είναι καλύτερες
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!!Κλαδεψε τα φυτα κοντα στην επιφανεια του νερου για να μην σου κοβουν φως.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πολυ ομορφο,ιδιαιτερο σε στησιμο και καθαρο το ενυδρειο σου.Εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια !Να το χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη δουλεια. Να το χαιρεσαι
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια!! Πολύ όμορφο ενυδρείο φίλε μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αν και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να άκουγα και μερικές παρατηρήσεις γιατί εν τέλει μέσα από αυτές βελτιωνόμαστε.
|
|||
|
|||
![]()
πολύ όμορφο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις ριξει τροφη? Στο δευτερο που ειναι τα ψαρια?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για το στήσιμο Juvel 180lt | Butterfly | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 25-02-12 19:37 |
τι προτεινετε για 180lt ? | vaspiou | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 28-09-11 16:44 |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |