|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα, βλέπω....κάποιοι Κυριακή πρωί....απόγευμα....κάποιοι Σάββατο απόγευμα....σαλάτα.
Και δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί όλα αυτά? Ο Σταμάτης (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά) πρότεινε μια πολύ καλή κίνηση. Ο snakepanos (αυτόν τον ξέρω προσωπικά ![]() Δηλώσαμε ότι θα πάμε καμιά 10ριά άτομα, μάθαμε ότι θα έρθουν και από άλλα φόρουμ κάποιοι φίλοι....και ξαφνικά όλα αλλάζουν και ψαχνόμαστε, γιατί το Α4Φ, λέει ότι εκείνη την ώρα έχει συνάντηση...και είναι ιερή και κάτι τέτοια. Ε...και?? Ας έρθουν...όσοι είναι να έρθουν και ας πάνε μετά στην ιερή τους συνάντηση. Δεν θα χαθεί ο κόσμος...ούτε και είναι δυνατόν να έρθουν όλοι. Στην Αθήνα δηλώθηκε μέρα και ώρα ....τέλος. Εδώ στην Θεσσαλονίκη...μια ζωή θα παιδευόμαστε να συνεννοηθούμε??? Και βέβαια για όσους δεν το γνωρίζουν, εγώ και ο Παναγιώτης είχαμε κάνει θέμα παλαιότερα, σχετικά με τον σύλλογο, στο συγκεκριμένο φόρουμ και μάλιστα εγώ προσωπικά διέθετα τότε και χώρο 200 τ.μ. για έναν χρόνο χωρίς καμία απαίτηση για ενοίκια. Η στάση τους ήταν αρνητικότατη σε σημείο κοροϊδίας...και φυσικά δεν προχώρησε. Για αυτά που γράφω είχε ενημερωθεί και ο Κλεόβουλος. Τώρα άλλαξε η στάση τους, αλλά μας μπερδεύουν με την ώρα και την μέρα. Οπότε για να μην το διαλύσουμε το θέμα...ακόμη δεν ξεκίνησε, προτείνω να πάμε στο la skala, όπως ακριβώς είχαμε πει στην αρχή, και είχαμε δηλώσει συμμετοχή....και όποιος μπορέσει έρχεται. Αλλωστε αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σοβαρή αυτή η προσπάθεια θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνω Απολυτα με αυτα που γραφει ο Mikros84.
Ετσι ακρηβως εχουν τα πραγματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε σοβαρή !!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος να σκαλιζουμε το παρελθόν ειδικά όταν συμφωνήσαμε όλοι για μια νΕΑ αρχή.
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου την είχα προτείνει εγώ χωρίς να σκεφτώ αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι και λάθος μου αυτό, το αναγνώρισα όμως και πρότεινα νέα ημερομηνία που απ ότι φαίνεται βολεύει τους περισσότερους. Δεν είναι δυνατό να βολέψει όλους, την πλειοψηφία θέλουμε. Προσωπικά δεν με βολεύει καμία μέρα από τις δύο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρευρεθώ. Επειδή ήδη συμφώνησαν τα αλλά δύο φόρα προτείνω λοιπόν ως τελική ημερομηνία το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 5 το απογευμα
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λόγω απόστασης και δουλειάς μπορώ μόνο Κυριακή.
(Οι συναντήσεις των φόρουμ που λέει ο Σταμάτης, μπορούν να αναβληθούν ή να κάνουν ότι θέλουν. Η συζήτηση αυτή αφορά τον Σύλλογο και είναι κάτι άλλο. Ας μη τα μπλέκουμε). |
|
||||
|
||||
![]()
Σημφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις Κλεοβουλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή το φόρουμ που είχε θέμα με την ημερα και ώρα, εδώ και 3 μέρες πλέον έχει δηλώσει ενδιαφέρον, μόνο από ένα του μέλος, συνεχίζω να προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 4/11 στις 12:00 στο λα σκάλα, αφού ήδη έχουμε μια δεκάδα που αποδέχτηκε αυτήν την μέρα και ώρα.
1. Snakepanos. 2. Stivv27 3. Alex_Salonica 4. mikros84 5. stevetmax 6. Κουραμπιές 7. bloskas 8.lingistis 9.Stefnikolakis 10. Κλεόβουλος ...πλέον όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για κάποια προοπτική .... ας έρθει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πώς να δηλώσουν τα μέλη συμμετοχή αν δεν μπορούν να βολευτούν με την ημερομηνία;Έχουμε καιρό ακόμα για να το κανονίσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα.Γιατί πάλι,ξανά και ξανά,συναντώ αποφάσεις στον πρώτο ενικό;Έχει νόημα πόσοι έχουν δηλώσει από κάθε φόρουμ αυτή τη στιγμή,όταν οι μισοί δεν βολεύονται από τις ημερομηνίες;Έτσι,όπως το θέτεις,προτιμάς να μαζέψουμε μια λίστα με άτομα και όποια έχει τα περισσότερα να αποφασίσει για την ώρα και τη μέρα.Θα ήταν σωστό;Αν πάλι θέλετε να γίνει έτσι,με ψηφοφορία και σας φαίνεται δίκαιο,δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά νομιζω ότι αν βολευτούν τα φόρα,λίγοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι.Όταν,όμως,αποκλείεις ένα ολόκληρο φόρουμ με κάθε προσπάθεια,αυτό πως θα μπορούσε να γεμίσει τον κόσμο με θετικότητα;Και ποιος ,τελοσπάντων,αποφασίζει για αυτές τις συναντήσεις από μόνος του;Για όλους δεν είναι;Θέσατε κάποιον υπεύθυνο κάπου;Υπάρχει κάποιος φορέας που τις οργανώνει και μπορεί να πετά ημερομηνίες όποτε αποφασίσει;Τόσο που επιμένετε κάποιοι για την Κυριακή,θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος ότι από την αρχή την είχατε επιλέξει επίτηδες και γι' αυτό επιμένετε.Μα το κέρδος από αυτή τη συνάντηση είναι αν κατάλαβα καλά η συμφιλίωση όλων των κοινοτήτων.Δεν τέθηκε κανείς υπεύθυνος διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και παρακαλώ τα παιδιά που έχουν τη λαμπρή ιδέα ενός ενωτικού συλλόγου να θέσουν κάποιον εδώ και τώρα υπεύθυνο για συνεννόηση,κάποιον παρακαλώ που δεν κοιτά τα προσωπικά συμφέροντα και ενδιαφέρεται για κάτι καινούριο,γιατί έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα,η ιδέα θα στεφθεί με αποτυχία πριν καν αρχίσει. Οποίος νομίζει ότι υπερβάλλω και δεν μπόρεσε να εντοπίσει τίποτα το κακό στα λόγια όσων τοσο ένθερμα πρότειναν Κυριακή 12 ΑΚΡΙΒΩΣ,ας μου απαντησουν με π.μ. για να μη δώσουμε εδαφος σε αντιπαραιεσεις που δε θα επρεπε ουτε στο ελαχιστο να υπάρχουν στο θέμα αυτό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι το κάθε φόρουμ θα κάνει κάθοδο στην συνάντηση συντεταγμένα με την σημαία του ψηλά ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Που θα βρω Eliwell στην Θεσσαλονικη? | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 05-06-08 12:36 |
Φυτα Στην Θεσσαλονικη | SLK200 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 13-01-06 10:35 |