|
|
|||
|
|||
![]()
Natural SeaWater=NSW
Αν ψάξεις σε βιβλία τη Μεσόγειο την έχει υψηλό στο 31 ενώ τον ειρηνικό υψηλό στο 28. To 25 που έχει το συγκεκριμένο site σίγουρα δεν είναι το υψηλό της φύσης. Δεν έχεις μπει στα site που πρέπει. Μπες και reefcentral. Εκεί θα δεις ότι υπάρχουν αρκετοί που κρατάνε το reef στο 1026 και κάποιοι στο 1027 Τέλος απλά αν πάρεις refractometer που έχει καλιμπράρισμα με θαλασσινό νερό είναι στα 35ppt που είναι το νούμερο που σου είπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η μεσόγειος είναι 1.031 περίπου, αλλα σε παραλίες που βγαίνει κανένα ποταμάκι μπορεί να έχει και 1.020..
Το παβο δεν ξέρω αν είναι, αλλα νομίζω τα τροπικά του ξαδέρφια είναι ριφ σειφ..
|
||||
|
||||
![]()
αρα με 1026-1027 ειμαι ενταξη νικτσο?αλλα ετσι και αλλιως θα τα βγαλω αλλα σας ευχαρηστω για το ξεστραβωμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά διαφωνώ κάθετα με το "μπλέξιμο" μεσογειακού με τροπικό.
Εγώ το ενυδρείο το έχω στο 27 - 28 και δεν έχω πρόβλημα. Πρόβλημα με τα μεσογειακά θα έχεις στη θερμοκρασία |
|
||||
|
||||
![]()
niktso την ιδια θερμοκρασια εχω με σενα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αναφερομαι σε αλατότητα. Θερμοκρασία 27 για μεσογειακά θεωρητικά είναι μαρτύριο
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα καταλαβα οκ!παντως περα απο τα θεωριτικα μεχρι τωρα τα γυλακια ειναι ολοζωντανα και πολλυ ορεξατα δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που λεμε στο γλυκο οτι και καλα εαν ανεβασεις θερμοκρασια ανεβαινει ο μεταβολισμος;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα πρωτα μας ενυδρεια | delta66 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 79 | 22-04-16 23:10 |
Τα πρωτα βηματα... | Troll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 26-07-15 09:27 |
Τα πρωτα γεννητουρια!! | salloon | Ζωοτόκα | 9 | 06-10-12 16:17 |
πρωτα βηματα στο θαλασσινο ενυδρειο | crambro | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 17-12-09 15:48 |
?πρωτα βηματα fish only για αρχη | GODLIGHT | Fish Only | 11 | 04-09-07 09:26 |