|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε το barcode αναφέρει κάτι??χμμ..κρίμα και το κόκκινο φαίνεται ενυδρειακό....
|
|
||||
|
||||
![]()
από προσωπική εμπειρία μιλάω
αλλιώς μπορείς να τα ψάξεις σε αυτή την σελίδα http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/all.php ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με μια πρωτη ματια ..βρηκα ποιο νομίζω εγω οτι ειναι το 2ο....
![]() http://www.aquaticplantcentral.com/f...ails.php?id=58 |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω απο τα ικεα ειχα παρει αρκετα απο το κοκκινο μετα απο ενα χρονο τα παν μια χαρα στο δισκοενυδρειο.Απλα θελει αρκετο φως και δεν αναπτησετε τοσο ευκολα!Το πρωτο που πηρε το παιδι υπαρχει και σε κοκκινο χρωμα αν παρεις και απ τα 2 χρωμματα μπορεις να κανεις μια ομαδα πρασσινα-κοκκινα και τα σπαει ο συνδιασμος τους και κραταν και υπερβολικα πολυ και αναπτησονται μεχρι τους 20-22 ποντους.Μην κανεις το λαθος να τραβηξεις καποιο απο το βυθο μετα απο καιρο οσο ανεβαινουν σε υψος αλλο τοσο ριζα κανουν!Εγω τα ειχα παρει περυσι στα 0,99 το γλαστρακι(που γινετε και θηκη για ρεσο μετα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οσο για το τράβηγμα ..ξερω ...ήμουν ''φυτεμένος'' καποτε ..χαχαχα και εγω για την ίδια δουλειά το θέλω..να σπάσει την ''πρασινίλλα'' αναμεσα στα ξύλα και τα φυτα..νομίζω οτι ειναι το φυτό που εβαλα στο λίνκ παραπάνω...οσο για το πως αναπτυσεται..ναι το εχω υπόψιν μου οτι θέλει αρκετό φωτισμό....θα περάσω μια βολτα απο ικέα να δω τι παίζει..!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ναι οντως δεν γραφουν ονομα πανω για αυτο εβγαλα φοτωγραφιες, οποτε απλα το στερεωνω στα βραχακια και απλα περιμενω? το φιλτρο μου εχει ανθρακα ευτυχως, χρειαζονται και λιπασμα η ειναι ενταξει απο μονα τους? εν το μεταξυ εκει που ειναι το ενυδρειο πιανει φως αλλα οχι κατευθειαν ο ηλιος πειραζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις στα βραχάκια?...πρεπει να τα φυτέψεις(μπορείς να ψάξεις και στο google ή youtube ''how to plant aquarium plants '' κλπ....
ο ήλιος ισως μακροπρόθεσμα σου δημιουργήσει αλγες..πρόσεξε το...απο λίπασμα καποια στιγμη ίσως χρειαστείς ενα ''γενικό'' οπως το seachem flourish.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα απο ΙΚΕΑ | Vangelis21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 03-05-12 00:27 |
Φυτό ΙΚΕΑ | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 12-12-11 16:01 |
Φυτά ΙΚΕΑ | Crazy_Beaver | Αναγνωρίσεις φυτών | 28 | 20-03-11 00:19 |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |