|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποτε το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι αν ενα μελος εχει διαθεση,να ανοιξει θεμα για συναντηση στην γεωγραφικη περιοχη που βρισκεται με θεμα συζητησης τον συλλογο. Οποτε απο Δευτερα μαζευομαστε ολοι μεσω φορουμ και λεμε τι συζητηθηκε σε καθε συναντηση. Θα γινει λιγο της εκδιδομένης αλλα δεν μπορει να γινει και αλλιως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναλανβανω σε αυτο το Φορουμ να κανω συναντησει στην Θεσσαλονικη με οσους δήλωσαν συμμετοχη για τον ΠΣΦΕ μιας και εγω κανω την συναντησει εδω πλεον αφου εφυγε ο Κλεοβουλος.
Θα σας πω της εξεληξεις απο εδω το τη αποφασει θα βγαλουμε ,,,ΑΛΛΑ αφου κανεται εσυ πρωτα συναντησει,,ΤΙ ΛΕΤΕ για αυτο που λεω . |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει το papageorge στη Πλατεία Καλογήρων, μεγάλη καφετέρια, δίπλα στο μετρό, μπόλικα ενυδρεία
![]() Αλλιώς savoy μπορώ να σε πάρω εγώ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΑΜΑΤΗΣ : 16-10-12 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα αφου απο εδω δηλώσαμε συμμετοχη εμεις απο αυτο το φορουμ θα βρεθουμε εμεις και μετα θα βρεθουμε και με τους αλλους απο τα αλλα φορα.
Αν δεν κανω λαθος τα ονοματα που γραφτηκαν σε εναλογο ποστ ειναι απο αυτο το φορουμ,,και θα βρεθητε στην ΑΘΗΝΑ παιδια απο αυτο το φορουμ ,εμεις γιατι δεν ειναι σωστο δηλαδη δεν το καταλαβενω αυτο ,για να μου το εξηγειση καποιος . |
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπάρχει καί καλή πρόσβαση internet, ίσως να μπορούσαμε να μιλήσουμε και με τους συνχομπίστες από άλλες πόλεις που θέλουν να πάρουν μέρος. ( skype+laptop ; )
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστο αυτο αλλο ο Σταματης ενω μας λεει αυτο ,,[ Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .]
__________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Μετα μας λεει οτι δεν ειναι σωστο ,μονο αυτο το φορουμ ,,εσεις στην Αθηνα θα βρεθητε μονο απο αυτο το φορουμ??? θα ειναι και απο αλλα δηλαδη ,τοτε γιατι εβγαλε ανακοίνωσή ο Σταματης σε αυτο το φορουμ και ειπε τα παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μόνο οι προτάσεις να γίνουν σύντομα γιατι στο ΑΖ το άφησα ανοιχτό το θέμα για το πού θα γίνει η συνάντηση . Οσο για τα 4-5 τραπέζια δεν νομίζω να φτάσουν σύμφωνα με τις προβλέψεις μου !!! Οποτε μαλλον εννοει συναντηση για ολα τα φορουμ που συζητηθηκε το αναλογο θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμω Ολυμπικο, εχω καιρο να κατεβω…..
Θα ειμαι εκει από τις 4! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |