|
|
||||
|
||||
![]()
εγω βλέπω λιγο fin split...οσο για την ουρά...φίλε..ποσο σίγουρος εισαι οτι δεν ηταν ετσι οταν το πήρες(γιατι υπάρχουν ειδη μονομάχου που ετσι ειναι το στύλ των πτερυγίων τους)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ηταν βρε Τασο crown tail θα το ηξερε, δε θα ανοιγε θεμα να ρωταει για fin rot... Θα μας πληροφορησει βεβαια καλυτερα ο ιδιος ο θεματοθετης ------------------------- Παράθεση:
αν ηταν platy η χρυσοψαρο ισως να μη χρειαζοταν καν να προμηθευτει τεστ για σκληροτητες και ph, αλλα ειναι betta αρα χρειαζεται και σκληροτητες και ph επισεις 25 δεν ειναι και τοσο καλη θερμοκρασια.
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 15-10-12 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχει λεφτα,και απο την στιγμή που τον κρατάει σε νερό βρύσης Νίκο,η δική μου άποψη ειναι πως πρεπει πρώτα να εφοδιαστεί με υγρά τεστ αμμωνιας νιτρικων και νιτρωδών που ειναι τα 3 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για τον κάθε χομπίστα και μετα τα υπόλοιπα...και καλως η κακώς κια τα πλάτυ και τα χρυσόψαρα χρειάζονται τετοια τεστ..αλλα δεν ειναι του παρόντως αυτη η κουβεντα
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ετσι ειναι, αλλα δεν ειπε ακομα ο ανθρωπος κατι τετοιο.
Βεβαια λογο γ.... εποχης μας εχει ποιασει ολους να μιλαμε για ψαλιδι, αλλα αν φτασουμε στις "εκπτωσεις" θα δουμε τι μπορει να κοπει. Κατα τη γνωμη μου αν βεβαιωμενα εχει αρκετα NO3 και ειναι οντως στρωμενο το ενυδρειο θα εβγαζα απο τη μεση το τεστ για no2 κι οχι αυτο για τις σκληροτητες
|
||||
|
||||
![]() τα ασπρα που φαινονται ειναι απο το φακο της μηχανης (ξεχασα να τον καθαρισω) ![]() λυπαμαι αν ειναι σκοτεινες αλλα δεν θελω να του ριχνω φλας....... και επειδη ολο ακουω οτι ειναι επικινδυνο να ριξεις μονομαχινα μεσα, εγω πηρα το ρισκο αφου μεγαλωσαν τα φυτα. Δεν εχουν γινει ζευγαρι αλλα μια χαρα ζουν.τρωνε μαζι και δεν τσακωνονται. http://www.youtube.com/watch?v=tJSUr...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλεξανδρε, το μαγαζι που σου προτεινει ο snakepanos ειναι απο τα καλυτερα της Ελλαδος ως προς τις τιμες και την εξυπηρετηση. Κι εμεις εδω απο αυτο παιρνουμε πολλες φορες καποια πραγματα γιατι συμφερει περισσοτερο ακομα και με τα εξοδα μεταφορας. Απο τεστ τα βασικα ειναι: NH3/NH4, NO2, NO3, KH, GH, PH και τα πιο αξιοπιστα ειναι της ΑΡΙ. Οταν λες βελτιωτικο νερου ελπιζω να εννωεις αντιχλωριο κι οχι κατι αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ο φιλος αν χρειαστη κατι ,φυτα μπολι κλπ Αλεξαντρε θα μας βρεις εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61334. Μην δυστασεις να στηλεις Πμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπω δε σας προλαβαίνω... Λοιπόν,
Εχω φίλτρο eheim 2006, τα φυτα είναι μία anubia και το δευτερο Hygrophila polysperma αν δεν κανω λάθος.Επισης εχω θερμοστατη αλλα δν τον αναψα ποτλε γιατι το θερμομετρο δειχνει παντα 27βαθμους. αλλαγες κανω όπως έγραψα στη φόρμα. μετράω ph και θερμοκρασια. Στις 60% Αλλαγές χρησιμοποιώ και βελτιωτικό νερου. ΔΕΝ εχω κανει ποτέ μετρησεις για αμμωνια και νιτρωδη και νιτρικά κλπ.. Τωρα, επειδή 99% θα μεγαλώσει το ενυδρείο και θα προσπαθησω να το κανω σωστα,απο την αρχή.. απλά αυριο θα παω ν παρω υγρα τεστ κλπ.. Επομένως να καποιος καλος ανθρωπος μου πει τι να αγοράσω αυριο που θα παω για τα ψώνια θα του είμαι υποχρεος ------------------------- ωραιο set up Λεανδρε! θα προσπαθήσω να κανω κατι τέτοιο! ------------------------- αφου διαβασω οτι χρειάζεται και με βοηθεια απο οποιον μπορει να τη δώσει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alexandros88 : 15-10-12 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς δεν ξερεις και τα μαγαζια δες εδω πρωτα και μετα πανε και παρε απο οπου θελεις τεστ φιλος http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...d=13&show=grid.
|
|
|||
|
|||
![]()
snakepanos ευχαριστώ! η άνω ούμπα βολεύει αν χρειαστει θα επικοινωνήσω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θελεις εδω ειμαι,, χαρα μου να σε βοηθεισω σε οτι θελεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ για το link! απο αμαζόνιο και quicko ψώνιζα..
|
|
|||
|
|||
![]()
μμμ επειδη εχει 200000 τεστ, να παρς ενα για NO3,NO4 ενα για GH+KH και ενα για NO2??συν pimafix-melafix =34,82 και για την ωρα ειμαι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Κουβαλησα μαζι μου σε βαζο βιολογια απο εδω μαζι με αντλια στην Αθηνα. και επειδη συνολικα σε 4 μερες που μειναμε μαζευτηκαν 2 κριμπενσις,1 μονομαχινα,8 ροδοστομοι,2 ξιφοφορινες και 4 αγκιστροι. ολα αυτα μεταφερθηκαν σε 15λιτρο ταπερ ΙΚΕΑ (μια ωραια ψαροσουπα και ενας τρελος στο καραβι να ψαχνει για πριζα για την αντλια).+ ενα πεντολιτρο φυτα απο το Σαββα. μαζι με αυτα και ενα πιτσιρικι 3 ετων και ενα κουταβι 2 μηνων. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 15-10-12 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θες απαραιτητα και για no3 (no3no4 δεν υπαρχει, εννωεις nh3nh4 που ειναι η αμμωνια)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |