|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μονα σιγουρα ψαρια που μπορεις να βαλεις με τις γαριδες χωρις να τις πειραξουν ειναι ανκιστρους sp3.
τα εχω μαζι εδω κ πολλα χρονια κ εχω απειρες γεννες κ απο τα δυο ειδη.οταν ταιζω αγγουρι,καροτο,μαρουλι,τρωνε ολα μαζι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην είμαστε απόλυτοι όμως, υπάρχουν αρκετά ψάρια που δεν πειράζουν γαρίδες εκτός των ancistrus, π..χ corydoras, iriatherina werneri, oto κ.λ.π
|
||||
|
||||
![]()
Τα pseudomugil gertrudae που θέλω να βάλω με τα iriatherina werneri τρώνε τις γαρίδες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και να ηθελαν εχουν τοσο μικρο στομα που δεν χωραει ουτε ο γονος...
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Pseudomugil gertrudae υπάρχει περίπτωση να φέρουν τα petcity στην επόμενη παραγγελία τους αν δεν βρώ νωρίτερα από συνχομπίστα.Όσο για τα iriatherina werneri ακόμα είμαι στο ψάξιμο και ελπίζω να είναι με έντονους χρωματισμούς όλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά βρήκα pseudomugil gertrudae στα petcity και πήρα ένα κοπαδάκι.
Είναι πολύ κινητικά και πειραχτήρια.Το θέμα είναι ότι πηγαίνουν και τσιμπάνε τις κεραίες των γαρίδων.Μετά απομακρύνονται.Οι γαρίδες άντε να κουνιούνται λίγο πιο πέρα.Να ανησυχώ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζω μερικές φωτογραφίες αλλά είναι από κινητό και λίγο θολές κι αυτά γρήγορα και δεν προλαβαίνω να τραβήξω μία καλή.Κάνει αντανάκλαση γι' αυτό θα προσπαθήσω για καλύτερες αύριο.Είναι ακόμα μικρά και έχουν κίτρινο και βούλες στα πτερύγιά τους.Μερικά έχουν το επάνω και τα κάτω μυτερά.Είναι τα spoted blue eye.
|
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |