|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα ωραια ιδεα τα σκαλαρια, αλλα σε ομορφια πιστευω δεν συγκρίνονται με Labidochromis sp. “yellow” malawi
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα...!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ψηστε με λιγο ακόμα
![]() ![]() ![]() ------------------------- Ωραία τα σκαλαρια, στα λίτρα μου ομως 6 δεν θα είναι στριμωγμένα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nieous : 14-10-12 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω σου προτεινω 20-30 emperor tetra και 30 corydoras pygmaeus
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με νερο βρυσης θα τρεξει η εχεις τροπο να το μαλακωσεις?
Επισης θελεις φυτεμενο,νταμαρι,ξερακιανο,η απλα με λιγα φυτα χαμηλων απαιτησεων?
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε... θα το στησω με επικεντρο τα ψαρια για αυτό και ψαχνω αυτό πρώτα. Τωρα οσον αφορα εαν έχω σκοπο να το μαλακώσω, ναι, εάν τα ψαρια που θα επιλεγούν εχουν τετοιες απαιτήσεις θα το κάνω. Εαν επίσης απαιτούν φυτεμενο, νταμαρι, ή οτιδήποτε άλλο, πάλι θα κινηθώ ανάλογα. Προς το παρόν εχω μόνο τη γυάλα οποτε ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλα
Το ρεζουμε είναι οτι θέλω να ακούσω τι προτάσεις των εμπειρότερων μπας και ξεμπλέξει το χάος που εχω στο μυαλό μου με τις Ηπείρους, τις λίμνες και τα ποτάμια ![]() Π.χ ο φίλος παραπάνω πρότεινε σκαλάρια τα οποια θα μπορούσαν να συνδυαστούν με corydoras + SAE. Είναι ενας συνδυασμός που εξεταζω. Τα labido που πρότεινε ο "εραστης" ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
112 λιτρα Βιοτοπικό Αμερικής | noutsman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 07-07-12 15:59 |
προτάσεις για 720 λιτρα | ραφαηλ10 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 108 | 17-05-12 23:00 |
Προτάσεις για 240 λιτρα | VITO | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 15 | 06-02-12 21:59 |
τι ψαρια σε 60 λιτρα? | supermanp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-01-10 10:27 |
Βιοτοπικό δίσκων Elite 750 λιτρα | gregoryn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 23 | 22-02-09 14:05 |