|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ο petshopas μου είπε ότι μπορώ να βάλω και αλλά ψαριά και διαφορετικού είδους.Και γιατί δεν μπαίνουν αφού είναι μικρόσωμα ψαριά;
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ρωταμε τον πετ σοπα "τι ψαρια να βαλω?"! ΟΤΙ και να σου πει ψεμα θα ειναι! Αυτοι το μονο που θελουν ειναι να πουλησουν ! Χεστ***καν αν σου πεθανουν τα ψαρακια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ηρεμησε καμαρι μου και εσενα οταν σου λεγαμε κατι ετσι εκανες δεν χρειαζεται να τον αποπερνουμε τον φιλο μας πιο χαλαρα απανταμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες και δεύτερον κάλο θα ήταν απαντάτε σε χαμηλότερο τόνο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσπαθουν να σου εξηγησουν οτι τα περισσοτερα μαγαζια δεν τα νοιαζει αν εσενα θα σου πεθαινουν τα ψαρια γιατι αυτο θελουν για να αγοραζεις συνεχεια... αν ακουσεις λιγο τα παιδια και διαβασεις και το φορουμ θα φτιαξεις ενα ομορφο ενυδρειο υγειες και θα το χαρεις οσο χρειαζεται μεχρι να παρεις ενα πιο μεγαλο και να μπορεσεις να βαλεις διαφορα ψαρια οπως εχεις τωρα στο μυαλο σου.... καλη συνεχεια και καλο διαβασμα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το παιδί έχει να μπει από προχτές και μάλιστα αφότου έγραψε να χαμηλώσουν οι τόνοι. Αν κανείς κοιτάξει το προφίλ του θα δει ότι είναι 16 χρονών. Πιστεύετε ότι ένας έφηβος θα κάτσει να σας ακούσει αν του βάλετε τις φωνές και μάλιστα ενώ ξέρει ότι δε μπορείτε να του κάνετε τίποτα μέσω υπολογιστή? Πολύ απλά θα το παρατήσει και δε θα ξαναμπεί..
Αυτά τα λέω για να καταλάβει ο καθένας πως πρέπει να γράφει με πιο χαλαρό τρόπο τις προτάσεις για οποιονδήποτε αρχάριο, ότι λάθος και να έχει κάνει. Με τις φωνές λίγες είναι οι περιπτώσεις που θα συμορφωθεί κάποιος. Μήπως υπάρχει κάποιος που να μη πέρασε από το στάδιο του αρχάριου με τα χίλια λάθη και να έχουμε την εντύπωση ότι μας τα είπανε καλά από το πετ σοπ? Το 99% των περιπτώσεων έτσι είναι... |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο.. έχω παρατηρήσει ότι εδώ μέσα έχουμε τους ΘΕΟΥΣ και δεν ανέχονται να κάνει κανείς ΛΑΘΟΣ... μακάρι να μην έκανε κανείς λάθος.
Ήρεμα παιδιά... όλοι αρχάριοι ήμασταν και θα είμαστε... Έλεος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαλαρα απαντησα...δεν ειχα καμια προθεση να αποπαρω κανεναν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξερω οτι δεν το κανεις απο προθεσει αλλα απο ενθουσιασμο αλλα ομως το παληκαρι που φενεται οτι του φωναζεις δεν φταιει σε τιποτα γιαυτο χαλαρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() φιλε dimitris1006 μην τρομαζεις! διαβασε αν θελεις τα θεματα του φορουν για τους αρχαριους και το στρωσιμο του ενυδρειου και καλο θα ηταν αν θελεις να κρατησεις τα γκαπυ να δωσεις τα θυληκα και να κρατησεις 2-3 αρσενικα. αν βρεις και καποιον να σου δωσει μπολι δλδ νερο απτο στρωμενο ενυδρειο του ακομα καλυτερα. μπραβο σου παντως που μπηκες να ρωτησεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το ξερω δικε μου.. τι ηθελες να κατσω να γραψω τωρα ολα αυτα, κατσε να μπει να διαβασει τα βασικα πρωτα 16 χρονων ειναι το παιδι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα βασικα....γιατί αν τα διαβάσει απο τώρα λάθος..πάει μετα...εντελώς φιλικά δεν εχω κάτι μαζί σου..απλα πρέπει καποιες φορές να εχουμε την υπομονή εστω να γράψουμε παπαγαλία τα πιο βασικα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν κάνουν για τον απλούστατο λογο οτι τα λίτρα ειναι λιγα αρα ασταθείς παράμετροι νερού (ειδικα για κάποιον αρχάριο) + του οτι αυτα τα ψαρακια στη φύση ζουν σε αρκετα κυβικα νερο...το μικρο μεγεθος(αυτων και αλλων ψαριών) δεν σημαίνει οτι νιωθουν ανετα και σε μικρα ενυδρεια ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |