|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο 7.3 που πρέπει να είναι το ph τις βρύσης στον Πειραιά
|
||||
|
||||
![]()
Μην μου βαζεις ιδεες τωρα. Η μεμβρανη αλλαχτηκε πριν κανενα διμηνο. Λες η πετρα που κραταει την Java moss? Δεν την δοκιμασα με ακουαφορτε ημουν σιγουρος οτι δεν ηταν. Θα δω και θα σου πω.
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο και ωραια ψαρια!
Ο φωτισμος μου φαινεται δυνατος για τα ψαρια,θα προτιμουσα λιγοτερο.Εχεις βεβαια και τα φυτα.Ισως να βαλεις και κερατοφυλλο,με τοσο ταισμα θα βοηθησει με τα νιτρικα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κερατοφυλλο υπαρχει ηδη. ( Δες τις εσωτερικες γωνιες
![]() Τελικα ο φιλος απο την κρητη ειχε δικιο. Η πετρα οσο και αν δεν της φαινετε ειναι ασβεστολιθικια. Δεν το περημενα με τιποτα. Αμα την δεις φαινετε λες και ειναι γρανιτης ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το ph που θα το σταματησεις πλεον;6 θεωρω θα ηταν ιδανικα.Καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου κόλλαγαν οι μετρήσεις σου σε σχέση με την ρουτίνα συντήρησης που ακολουθείς . Και τα δισκάκια λογικά γιαυτό είχανε κοκομουτσουνιασι όπως φαινότανε στην φωτογραφία μιας και ήταν σε συνεχόμενο σεισμικό περιβάλλον , λογικά τώρα θα πρέπει να είναι ποιο ήρεμα στο γραφείο που τα έχεις μεταφέρει.
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο πολυ ομορφο,τα ψαρια υπεροχα!!
μπραβο σου! μπραβο και στον φιλο,για την παρατηρηση με την σκληροτητα! ΥΓ:η μονη παρατηρηση: μηπως ειναι μικρο το ενυδρειο για τοσα ψαρια; εννοω,σε πληρη αναπτυξη.. κατα τ'αλλα,τελειο!
|
||||
|
||||
![]()
Μα μια μικρή πετρα δεν πιστευω πως είναι ικανη να επιρρεάσει τοσο πολύ 300 λιτρα νερο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα red belly piranha μπορω..? | apolonistis | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 21 | 10-11-09 15:20 |
Red Belly Piranha | sofianos7 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 8 | 30-07-08 23:46 |
Red belly? | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 13-12-07 21:57 |
My red belly | eva | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 06-07-06 00:39 |