|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε ανδρεά σόρυ για το ξέσπασμα αλλά δε γίνεται να ρωτάς αυτό το πράγμα μετά από 7 σελίδες γραφόμενων
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ δεν ξαναροταω ευχαριστω για αυτα που μ ειπαται καλη σινεχια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα, το προβλημα δεν ειναι να μην ρωτησεις τις απορριες σου, γι αυτο ειμαστε εδω ολοι, αλλα να μη ρωτας τα ιδια και τα ιδια τοοοσες φορες.
|
|||
|
|||
![]()
οκ τελοσπαντον αυτο που ειθελα να μαθω μου το ειπαι ο γιαννης και το ευχαριστω πολυ βεβαιος και εσας που με βοιθισαται
------------------------- κατι τελευτεω θα κανω αυτην την διαδικασια Θα χρειαστείς να βάλεις την άμμο που θα διαλέξεις και τι σχετική διακόσμηση. Θα βάλεις αντιχλώριο στο νερό όσο χρειάζεται και θα ρυθμίσεις την θερμοκρασία σε αυτή που θα έχει όταν θα υπάρχουν ψάρια μέσα. Με λίγα λόγια θα φτιάξεις το ένυδρείο σαν να υπάρχουν και τα ψάρια μέσα. Αφού δουλέψει το ενυδρείο για 4 ημέρες και έχει την θερμοκρασία ρυθμισμένη και σταθερή θα κλανεις μια μικρλη αλλαγή νερού κάπου το 30% του νερου. Μετά από 2 μερες θα ρίχνεις μέσα στο ενυδρείο κάθε μέρα μία νυφάδα ψαροτροφη, όποια έχεις, και κάθε 5 μέρες θα κάνεις μια μικρλη αλλαγή νερού. Αυτή την διαδικασία θα την εφαρμόζεις για 5 εβδομάδες. Κάποια στιγμή στο διάστημα αυτό θα με βρεις να δώσω μπόλι για το φίλτρο σου. Αφού περάσουν οι 5 εβδομάδες θα κάνεις μια ααλαγή νερού κάπου το μισό νερό δεν θα ταίσεις και θα μπορέσεις την επόμενη να βάλεις τα ψάρια σου. Αυτή είναι μια καλή διαδικασία αλλά θέλει υπομονή. στο πρωτο βημα ποσο σταγονες χλωρηνη να βαλω σε 30 λιτρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 12-10-12 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χλωρίνη klineX?? για ποιο λογο ?
|
|
|||
|
|||
![]()
οριστε ??
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις ΠΟΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΛΩΡΗΝΗ? χλωρίνη που σφουγγαρίζουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε. Ειλικρινα θα σου δωσω την καλυτερη συμβουλη ολων των εποχων. Αστο το ρημαδι το ενυδρειο. Τι το προσπαθεις? Τι το τραβας απτα αυτια??? Ξερεις τι με εκνευριζει? Εχουμε κανει ειλικρινη προσπαθεια πολλα ατομα εδω επι 7 σελιδες, να σε καθοδηγησουμε, σουχουμε ποσταρει ΟΛΑ τα λινκς που χρειαζεσαι. Και εμενα ασε με στην ακρη, ειμαι αρχαριος, εδω σου μιλανε ποσοι με ΧΡΟΝΙΑ εμπειριας, σου λενε τι να κανεις τι να διαβασεις, πως να κινηθεις. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι δεν εχεις διαβασει ΤΙΠΟΤΑ!! Εγω σας το λεω μας δουλευει ολους ψιλο γαζι, καντε IP match να δουμε αν ειναι διπλο μελος. Εδω λες να ριξεις χλωρινη στο ενυδρειο, και ουτε καν καταλαβαινεις οτι ειναι απαγορευτικο, ενω πιο πανω γραφεις, η μαλλον γραφει αυτος που σου προτεινε αυτον τον τροπο και τον εκανες copy paste, να χρησιμοποιησεις αντιχλωριο. You know....χλωρινη...αντιΧΛΩΡΙΟ....αντιθετες εννοιες??? Δηλαδη πως το βλεπεις? Δεν θα διαβασεις ποτε τιποτα, και θα τραβηξει αυτο τοπικ 5.000 σελιδες, κανοντας μας ερωτησεις γιαυτα που αν διαβασεις σε μια βδομαδα (δεν ειπα οτι ειναι ευκολο) θα ξερεις ο ιδιος τι να κανεις μετα??
Σου γραφει ο πλατυ παροτι ειπε οτι δεν θα ξαναγραψει, ΔΕΝ το εκτιμας αυτο?? Σου γραφει ο Νικος τι να κανεις ακριβως, και σου εγγυατε, το καταλαβαινεις αυτο? ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ οτι απο πλευρας στησιματος δεν θαχεις προβληματα. Ουτε καταστημα δεν θα σου εγγυηθει κατι τετοιο. Και του την λες και απο πανω! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Εγω αυτα ειχα να πω. Κατα τη γνωμη μου ΜΗΝ παρεις ενυδρειο, τσαμπα θα ασχοληθεις και λεφτα θα πεταξεις, αφου δεν αφιερωνεις χρονο να διαβασεις τα στοιχειωδη. Δεν το συνεχιζω αυτα ειχα να πω με το ζορι κρατιεμαι, θα φαω και καρτα στο τελος και δικιο θαχουν οι mod. Καλη συνεχεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|