|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοω πως δεν εχω που να το βαλω αν το βαλω σε λειτουργια στο ενυδρειο! Στο ντουλαπι του ενυδρειο δεν χωραει..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω πως θα μου βουλωνει...αλλα περα απ'το βουλωμαα....οον αφορα την φιλτρανση....ειμαιι...σχετικα καλα ε? Δεν θα εχουν προβλημα τα ψαρακια σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν το φουλάρεις ψαράκια...ειναι καλά..αλλα να ξέρεις...πολύ μπακαλίστικα...ενα εσωτερικό φίλτρο οσο μεγάλο και να ειναι ..δεν μπορεί να υποστηρίξει παρα πολλά ψάρια...θελει και συχνό καθάρισμα..και προσοχή στο ταισμα..δοκίμασε το ..και βλέπεις στην πραξη..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψαρακια θα εχω δυο χαρεμια guppy (2 αρσενικα και 6-8 θηλυκα)! Και μερικες γαριδες.. αυτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
με τα ψαρια που θα βαλεις, το πολυ σε 2 μηνες, θα εχεις 100 ψαρακια στο ενυδρειο.... το εχεις υπολογησει αυτο???
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλε μου το εχω υπολογισει...απο τη στιγμη πουγενισουν τα γκαπυ κραταω μερικα και μολις μεγαλωσουν τα υπολοιπα θα τα δινω ιγα ιγα (εχω φιλαρακια εδω στα Γρεβενα αλλα και στο GAB που ενδιαφερονται)!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση εξοπλισμού - Φίλτρανση | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-01-12 15:44 |
Σωστή Φίλτρανση-Βοήθεια | pizzahot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 11-02-10 19:55 |
Rio 125 και φίλτρανση! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-11-08 14:38 |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |