|
|
|||
|
|||
![]()
platy δεν έχει τέτοια καλαθάκια λοιπόν το δικό μου κουτί.
Το ενυδρείο μου είναι σχετικά νεοστημένο όπως είπες. Λιγότερο από χρόνο. Δεν θεωρείτε νεοστημένο; Για τον φωτισμό τι να σου πω... ¶σχετος είμαι... Μία λάμπα έχει το ενυδρείο και την αφήνω ανοιχτή περίπου 12 ώρες την ημέρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί βιολογικών φίλτρων και μη. Ευχαριστώ και για το site. Θα το ψάξω. exelix σε ευχαριστώ πολύ και σένα για τις πληροφορίες. Ούτε εγώ θέλω να πάρω ολόκληρο καινούργιο φίλτρο και μάλιστα στις τιμές που μου είπαν. |
|
||||
|
||||
![]()
νεοστημένο εννοούμε απο 1 βδομαδα αντε μεχρι ενα 3μηνο...το φωτισμό σου αν δεν εχεις φυτα που χρειάζονται φώς (αληθινα) κατέβασε τον στις 10 ωρες την μερα...και κάνε μας και μαι παρουσίαση καποια στιγμη για το τι φιλοξενείς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν το μόνο που φιλοξενώ στο ενυδρείο μου είναι ένας πλακόστομος και ένα γατόψαρο.
Είχα 6 γκάμπι αλλά μ' αυτά και μ' αυτά που δεν γίνεται σωστό φιλτράρισμα του νερού μου πέθαναν ![]() ------------------------- kgf123 από 65 ευρώ και πάνω μου είπαν. Και μόνο η αντλία που έχω αγοράσει έκανε 40. Ποιος ο λόγος να δώσω τόσα χρήματα για πλήρες φίλτρο ενώ το μόνο που θέλω είναι ένα ρημάδι πλαστικό κουτί; Μου φαίνεται θα φτιάξω μόνος μου ένα με πλεξιγκλάς στο τέλος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yngwiedis : 12-10-12 στις 11:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα.μιας και μπηκες εδω ριξε κιενα διαβασμα στα υπομνηματα να καταλαβεις και τα υπολοιπα λαθη σου
![]() ------------------------- δε χρειαζεται καν να φτιαξεις αλλο,επισκευαζεται αυτο που εχεις.βλεπω εισαι στο ηρακλειο αλλιως θα σου ελεγα φερτο εδω να το φτιαξουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-10-12 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοείς σαν λάθη μου οτι ξεπλένω το φίλτρο με νερό βρύσης νομίζω πως δεν κάνω λάθος.
Το νερό εδώ δεν είναι πόσιμο και δεν περιέχει χλώριο. Επίσης όπως είπα είμαι άσχετος. Εγώ πετσοπάδες ρώτησα και οτι μου είπαν κάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
οχι εννοουσα κυριως τα λαθη που εχεις κανει στην ιχθυοσυνθεση που εχεις.δεν το λεω για να σε προσβαλω,οι περισσοτεροι εδω μεσα τα ιδια λαθη καναμε οταν ξεκινησαμε.κιεγω οταν μπηκα εδω μεσα και διαβασα τα υπομνηματα και ρωτησα ξεστραβωθηκα
![]() οσοσν αφορα το πλυσιμο των υλικων στη βρυση εγω δεν θα το εκανα,ακομα κιαν δεν εχει χλωριο η βρυση.μπορει να εχει αλλα στοιχεια που να κανουν κακο ειτε στη βιολογια ειτε στα ψαρια.αν και αμφιβαλω οτι δεν βαζουν χλωριο στο νερο που βγαινει στη βρυση,ακομα κιαν δεν ειναι ποσιμο...αλλα ακομα και η πιθανη διαφορα θερμοκρασιας στο νερο της βρυσης με αυτη του ενυδρειου μπορει να κανει ζημια στη βιολογια καθε φορα που το πλενεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ιχθυοσύνθεση εννοείς τον συνδυασμό των ψαριών που έχω βάλει;
Είχα βάλει για να είμαστε πιο ακριβείς. Αφού δεν έχουν νερό της προκοπής εδώ πέρα... Από γεωτρήσεις είναι όλο το νερό που έρχεται στο δίκτυο ύδρευσης. Ένα απλό φιλτράρισμα του κάνουν και τέλος. 8,5 χρόνια είμαι εδώ και το νερό πίστεψε με είναι ένας από του λόγους που θέλω να γυρίσω Αθήνα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορώ να "λυγίσω" μόνιμα σωλήνα φίλτρου; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 21-10-10 21:07 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
..επιλογή "αθόρυβου" φίλτρου.. | makis_st | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 16-06-10 21:54 |