|
|
||||
|
||||
![]()
στα 60 λιτρα το 25αρι θερμαντικο ειναι οντως μικρο.ενα 50αρι νομιζω ειναι υπεραρκετο.150watt σε 60αρι ενυδρειο εγω δεν θα εβαζα γιατι αν κολλησει, θα σου βρασει το νερο και τα ψαρια πολυ γρηγορα.
για φιλτρο θα εβαζα ενα της σειρας eco της eheim.θαχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση απτο tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
με εναν κοντρολερ ολοι οι θερμοστατες ειναι τελειοι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικάάά...αφου λετε οτι με το σωτερικο που εχω ειναι οκ...θα το κρατησω και θα πουλησω το εξωτερικο αναγκαστηκά!
|
|
||||
|
||||
![]()
αντι να το πουλήσεις..αστο στην αποθήκη σου ..γιατι κάποια στιγμη που θα το χρειαστείς..θα αναγκαστείς να αγοράσεις..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα το ,,μπορει να κανεις και αλλο ενυδρειο στο μελλον.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα έβαζα το εξωτερικό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικαα...όντως δικιο εχετε θα το κρατησω, αλλα δεν θα το βαλω στο 60 λιτρο που εχω τωρα (γιατι δεν υπαρχει χορος)! Αραα..με αυτο το εσωτερικο που εχω..ειμαι κομπλε τωρα ε?? (600λιτρα ανα ωρα με στρωμενα βιολογικα υλικα)!
ΥΓ... Τα βιολογικα υλικα που θα μου μινουν...τι να τα κανω?? Να τα ξεπληνω, να τα στεγνωσω κ μετα να τα βαλω μαζι με το φιλτρο στην αποθηκουλα? |
|
||||
|
||||
![]()
το εξωτερικό ειναι εν λειτουργία τώρα??>.βγάλε τα υλικά..απλωσε τα σε μια πετσέτα στο μπαλκόνι σου να στεγνώσουν και μετα τα αποθηκεύεις μαζί με το φίλτρο....
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα τα συγκρίνουμε το εξωτερικό είναι καλύτερο. Σκέψου το άμα δε σου λείπουν τα λεφτά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση εξοπλισμού - Φίλτρανση | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-01-12 15:44 |
Σωστή Φίλτρανση-Βοήθεια | pizzahot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 11-02-10 19:55 |
Rio 125 και φίλτρανση! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-11-08 14:38 |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |