|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν βιάζομαι τόσο αν και στο σπίτι υπάρχουν ανιψάκια τα οποία ανυπομονούν μάλλον θα πάω στο μπόλιασμα αλλά έστω και αυτό με αναμονή-υπομονή για λίγο καιρό
------------------------- ξεκίνησε το μπόλιασμα του βυθού. αυτό δε σημαίνει ότι θα μπούν και άμεσα οι γαρίδες. προς το παρόν όπως μου είπε παραπάνω και μέλος του φόρουμ το φίλτρο θα τυλιχτεί αργότερα για να μην ρουφάει το φιλτρό τα μωρά-γαρι(δάκια). προς το παρόν το φίλτρο είναι μέσα στο νερό FLUVAL 3PLUS και μου κάνει μικρή ανατάραξη νερού? υπάρχει κάποια λύση να το αποφύγω αυτό χωρίς να χαλάσω το φίλτρο? πρέπει να βάλω μήπως το φίλτρο κάτω κάτω στο βυθό - οριζόντια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 10-10-12 στις 13:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με τα διάφορα χρώματα στις red cherry | noe | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 122 | 06-01-16 17:35 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
H εξέλιξη του γαριδάδικου | ace | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 20-10-11 11:23 |
Απορία σχετικά με το στήσιμο του ενυδρείου | GreGorY-7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-10-10 20:45 |