|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια στο θεμα του υποστρωματος τα ψαρια πιθανο να στρεσαρονται.Αποψη μου ειναι πιο σκουρο χαλικι, μαυρο θα εβαζα εγω για να τονιζει το χρωμα τον φυτων και των ψαριων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω μαυρο ειχα παραγγειλει (απο ενα πετ-σοπ εδω στα γρεβενα) αλλα δεν μου το εφερε τελικα και πηρα το χαλαζιακο αυτο χαλικι! Αλλαα...οπως ειπα κ πιο πανωω...ο πατος θα γεμησει με Cuba αρα σε μερικους μηνες το χαλικι δεν θα φενεται!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε κανονική παρουσίαση...
Τι υπόστρωμα έχεις βάλει? Τι λάμπες έχεις? Co2 χρησιμοποιείς? Λιπάσματα? κλπ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι νορίς ακομα για κανονικη παρουσιαση! Μολις μπουν ολα τα φυτα (σε κανα μηνα και τα ψαρια) τοτε θα την κανω! Περιμενω 4-5 εβδομαδες για να στρωσει το νερο γι'αυτο θα αργησει λιγο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πες όλα τα υπόλοιπα τότε...
|
|
||||
|
||||
![]()
1)την cuba πως θα την υποστηρίξεις?(co2?,e.i,υγρα λιπασματα?,φωτισμός?)
2)υπόστρωμα προφανως δεν εχεις 3)το χαλίκι σου θα έπρεπε να ειναι πιο λεπτο 4)τη limnophyllaήcaboba οτι απο τα δυο ειναι θα πρότεινα να την κλαδέψεις στην μέση περίπου,ωστε απο το ενα κλωνάρι να εχεις 2 και να τα φυτέψεις ολα μαζι σε μια πλευρα του ενυδρειου σε συστάδες γιατι ετσι απλα δειχνει σκόρπια... 5)ελπίζω να μην στρώνεις το ενυδρειο με ψάρι (αυτο το πορτοκαλί που φαινεται στην προτελευταια φωτο καπου πισω ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όγκος: 66λίτρα Υπόσρτωμα: Ναι έχω Λίπασμα: Ναι, χρησιμοποιω λιπασμα και "ημερησια τροφη φυτων" (αυτο, αυτο και αυτο) Παροχή Co2: Οχι.. θα παρω σε λιγες μερες "ταμπλέτες" Φωτισμός: 24watt Διάρκεια Φωτισμού: 8-10 ωρες την ημερα Φίλτρανση: 600λίτρα την ώρα (Εσωτερικο Βιολογικο φίλτρο) Θερμοκρασία: 27 βαθμοι κελσίου Αυτααα... ![]() ------------------------- Παράθεση:
1) Εχω φωτισμο, λιπασμα και ταμπλετες Co2 2) Υποτρωμα ΦΥΣΙΚΑ και εχω 3) Δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο αυτο 4) Αυτο το τελευταιιοοο δεν το καταλαβαα...αν θες εξηγησε το μου λιγο αναλυτικοτερα σε π.μ. (αν δεν σου ειναι κοπος ![]() 5) Οχι αυτο το πορτοκαλι ειναι κοχύλι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 09-10-12 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με συγχωρείς για το 2) απλα δεν το είδα καλα...το χαλικάκι απλα λεπτοτερο θα κρατουσε καλυτερα τα φυτα και θα ήταν λίγο καλυτερο στο μάτι ,αλλα με οτι βολευεσαι...μακροχρόνια ισως χρεαστείς περισσότερο φωτισμό,και co2 ειτε μπουκάλα ειτε diy...(γενικα να ψάχνεις τι φυτα θα αγοράσεις και οχι να μπαινεις στο μαγαζί και να λες αυτο και αυτο γιατι πολύ πιθανο να πάρεις δυσκολα φυτα καμια μερα και να μην μπορεις να τα κρατήσεις)
στελνω πμ για το 4) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η περιπέτεια ξεκινά! | Superpzarr | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 36 | 24-01-12 21:38 |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |