|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
+1 πολυ σωστός ο γιώργης..φυσικα και προσοχή μην πηδήξει καποιο ψάρι εξω απο το δοχείο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν ξερω γιατι αλλα παιφτει πολυ ξυλο!!! το κανουν για την κυριαρχια η παιζει τπτ αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
θυμααασαι που λέγαμε για τα λίτρα??..οταν εννοείς ξύλο χτυπιούνται κανονικα ή καπως σαν να τσιμπιούνται μεταξύ τους?..
|
|
||||
|
||||
![]()
τσιμπιματα...το ενα βασικα παει και τσιμπαει τα αλλα!
|
||||
|
||||
![]()
λιτρααααα....και νεροοοοοο.....και αριθμοοοοοοιιιιιι......
![]() δε γινεται να βαζεις κοπαδοψαρα που κανονικα ζουνε μαζι κατα εκατονταδες σε μια "λακουβα" νερο με λαθος παραμετρους και να μην εχεις προβληματα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
7kh και 11 gh εχει η βρυση μου!
λογικα η πετρα θα ηταν! τελικα οι τσαμπουκαδες ηταν για το ποιος θα ειναι πρωτη μουρη στο κοπαδι ....ολα ηρεμισαν ξαφνικα!
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι την επομενη φορα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλε μην εισαι τοσο επιθετικος!
σε 2-3 μερες θα μπουν στο 250αρι! εχω ειδη αμμονια 0 και φτιαχνω τις ριζες και τα φυτα!
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κανείς επιθετικός..την αλήθεια σου λέμε,απλα αν δεν το έβλεπες και μονος σου δεν θα το καταλάβαινες...
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε πιστευω οτι εχουν ταλαιπωρηθει! αληθεια! η ειμαι στραβος η ειμαι βλακας η εχετε ορεξη για κραξιμο!
|
||||
|
||||
![]()
οπως νομίζεις.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την επιθεση που την ειδες? ![]() επειδη σου ειπα την αληθεια δηλαδη ειναι επιθεση?ενταξει καταλαβαινω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα και ισως θα μπορουσα να γραψω κιεγω κατι παραπανω αλλα μηπως εισαι κιεσυ λιγο ευθικτος?αν σκοπευα να ειμαι επιθετικος στο θεμα σου δεν θα απανταγα καθολου και δεν θα εβαζα και το βιντεακι για να σου δειξω πως ζουνε στη φυση.απλα δεν θα με ενοιαζε ![]() αλλα αφου ρωτας και ψαχνεις να βρεις τι φταιει τι θες να σου πω οτι "ολα ειναι καλα" για να μη σε θιξω ![]() ζητησες γνωμη και σου ειπα τη δικια μου.αποκει και περα εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει φιλε μου απλα μαλλον παρεξηγηθηκα χωρις λογο...συγνωμη εκ μερους μου απλα πηρα την απαντηση σου ειρωνικα! λαθος μου! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σε σωστες διαστασεις μπορουν να μπουν σε 45 λιτρα νεον...Αυτο που ξερω ειναι οτι προτεινουν 45cm x 30cm x 30cm ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη προσπαθησα να το δεχτω κι εγω, γιατι το ειδα σε μια σοβαρη πηγη γραμμενο, αν και ακομα και στην Μπριτανικα θα βρεις λαθη, και μαλιστα χονδροειδεστατα, δε γινεται μια μεγαλη πηγη γνωσεων να μην εχει ουτε ενα λαθος, και εξ αλλου μιλαει για ενα μικρο αριθμο ατομων, και για γεννηστρες. Για ποσο καιρο δε λεει (δεδομενου οτι μικρος αριθμος ατομων για κοπαδοψαρα δεν ειναι κατι μονιμο) αν και ολοι γνωριζουμε ως μινιμουμ το ενα μετρο μηκος. Τωρα που ο Ιγνατιος δοκιμασε αυτες τις διαστασεις και ειχε προβληματα γιατι να μην γυρισουμε σε αυτα που ξεραμε και να στειλουμε ενα mail στους κυριους του seriuslyfish να το διορθωσουν? Προφανως λαθος καναν και περασε απαρατηρητο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, απο εξαιρεσεις του κανονα ολοι γνωριζουμε ενα σωρω, ακομα και ψαρι που επιβιωσε μεσα σε καθαρη αμμωνια (κανονικη αμμωνια φαρμακειου) που καποιος πηγε να στρωσει με τα ψαρια μεσα, αλλα αυτο δεν επιβεβαιωνει κατι.
Οταν λεμε για ενα γενικο κανονα μιλαμε για κατι που αν το κανεις με κλειστα ματια θα επαληθευτει κι οχι για ποσοστα ρισκου μονοψηφια, διψηφια η τριψηφια. Αυτο λεγεται στατιστικη οχι συνθηκες.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια λογο υποχρεωσεων εχω παραμελησει το φορουμ συχωρεστε με...
θα επανερθω τις επομενες μερες με φωτο απο το μεγαλο... απλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι δικαιως φωναζουν ολοι οι <<παλιοι>> αλλο τα 50 αλλο τα 500... στα 500 βλεπεις πραγματα που στα 50 ουτε τα διανοεισαι! εχω δει κοπαδιασμα που επι μιση ωρα να τρεχουν 40 νεον γυρω απο την κεντρικη πετρα και να μην χαλανε το κοπαδι! *στα 50 λιτρα παλι δεν το βλεπεις αυτο... θα γυρισω αμεσα με πολλεεεεεες φωτοοοοοοοοο! και ολοκληρη κατασκευη dyi 200αλιτρου ορθογωνιου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμ... ![]() Ολοι σχεδον εχουμε περασει και απο μικροσκοπικα κουτακια που οταν τα αποκτησαμε τα ειχαμε βαφτησει ενυδρεια, οταν ομως βλεπεις τη συμπεριφορα ενος ψαριου σε ενα χωρο καταλληλο καταλαβαινεις πλεον πως εκεινο το πραμα ηταν απλα ενα κελι που κρατουσε το ψαρι σου σε καταθληψη και σε συνδρομο των φυλακισμενων. Το ζητουμενο ποιο ειναι? να κρατας ενα ψαρι ζωντανο η να το χαιρεσαι σε ολο του το μεγαλειο και να χαιρεται κι αυτο? Πολλες φορες γραφεται -εντελως ακυρα θα ελεγα εκτος κι αν γινεται σε περιπτωση αναγγης- οτι ενας εμπειρος μπορει να κρατησει ψαρια σε λιγα λιτρα και μαλλον εχει καταντησει αυτο για ορισμενους ενδειξη level γαμ...στεροτητας, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι γελοιο. Αντε και πες οτι καταφερνεις να κρατησεις ζωντανο και υγειες ενα ψαρι σε ενα ποτηρι νερο (ευκολο ειναι, βαζεις ενα sump ενος τονου κατω απο το ποτηρι και ολες οι συνθηκες ειναι σταθεροτατες), ειναι ζωη για ενα πλασμα που υποτειθεται αγαπας αυτη?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο λεγεται οτι ειναι εφικτο απο εμπειρους λογω της δυνατοτητας να κρατανε το νερο σε καλα κατασταση.
Οχι για μονιμη διατηρηση ομως, αφου ουτε η εμπειρια θα βοηθησρι να δειξουν κανονικη συμπεριφορα τα ψαρια στα .... κουτακια. Απλα μενουν ζωντανα μεχρι να πανε σε καταλληλο ενυδρειο. Σε αυτο βασιζεται και η φραση που διαβασα πιο πανω "σε πετσοπ ειχαν 50 ψαρακια σε 50 λιτρα". Ειχα και εγω 15 ψαρια σε 50λιτρο για 3-4 μηνες μεχρι να στηθει το μεγαλο. Και τι δεν τους ειχα. ΑΟ, τυρφη, ξερα φυλλα, χαμηλο φωτισμο, φυτα επιφανειας, αργη ροη, ξυλα. Αυτα εκει ακινητα σε μια θεση. Δεν καναν τιποτα. Οταν μπηκαν στο μεγαλο και εγιναν 100 ψαρια κοπαδι ..... καμια σχεση.
|
||||
|
||||
![]()
βλεπεις?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neon tetra | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 22:54 |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |