|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως σε ορισμένα θέματα, τα χρήματα έχουν μικρότερη αξία...απ την πραγματική
Η ηρεμία που σου δίνει ένα ενυδρείο...δεν υπολογίζεται με χρήμα Αν το ενυδρείο είναι σε έναν χώρο με άτομα (ή επισκέπτες) που πραγματικά χρειάζονται ηρεμία ή έστω χρειάζονται να ξεφύγει λίγο το μυαλό τους, νομίζω είναι το ιδανικό Αν γίνει πλειστηριασμός...κάποια στιγμή τα χρήματα θα γίνουν αέρας...και στην ουσία δεν θα έχει μείνει τπτ Και μόνο που το σκεφτήκατε, είτε το να χαριστεί είτε να γίνει δωρεά χρημάτων...σας τιμά!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της "παρέας"!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ηρεμία προσφέρει σε εμάς που μας αρέσει, από όσους γνωστούς μου περνάνε από εδώ και βλέπουν το ενυδρείο και πίστεψε είναι ηλικίας 16-21 πολλοί λίγοι έχουν κάτσει να το "θαυμάσουν", κάποιοι το περνούν στο ντούκου.. |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδανικο θα ητανε να παει καπου που θα στηθει, και θα υπαρχει καποιος να το συντηρει.επειδη πρακτικα αυτο ειναι πολυ δυσκολο να γινει πιστευω οτι ειναι καλυτερα να γινει δωρεα χρηματων και δεν πειραζει, ας ειναι και πιο "εφημερη" λυση.η δωρεα ειναι δωρεα ειτε τους μεινει ειτε οχι δε νομιζω οτι εχει σημασια.εκτος αν υπαρχει εδω μεσα καποιος χομπιστας σε ιδρυμα που θα μπορει να το προσεχει...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Edit: Τουλάχιστον τα άτομα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να γινεται αλλα χλωμο το βλεπω...θα καταληξει να ειναι 1-2 ατομα το πολυ που θα πηγαινουν εναλλαξ και στο τελος θα κουραστουνε.αλλιως ειναι οταν το κανεις στο σπιτι σου κιαλλιως να πρεπει να πηγαινεις καπου.εκτος αν μενεις διπλα η μεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..τα ειδικα σχολεία κλείνουν ολο το καλοκαίρι καθως και αργίες γιορτές (πασχα χριστουγεννα) κοκ ..οποτε μαλλον ακυρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eιλικρινα δεν ξερω και εγω τι ακριβως να προτεινω.
Απο την μια ενα ενυδρειο στην αρχη θα τους ενθουσιασει και θα τους βαλει στην πριζα να μαθουν περισσοτερα,αλλα θα κρατησει το ενδιαφερον τους μακροπροθεσμα? Απο την αλλη καλα τα χρηματα,αλλα το ενυδρειο αυτο κοστιζει τουλαχιστον 200-220 ευρω με την βαση,θα τα δωσει καποιος για να το παρει? Και αν τα δωσει δεν μου φαινεται καποιο σοβαρο ποσο για να το κανουμε δωρεα,ουτε τα γευματα μιας ημερας δεν ειναι... Κλεινω προς την προταση του Γιωργου για ιδρυμα τυπου Κιβωτος,αλλα θελουμε χερια και εθελοντες για να πηγαινουν μια φορα την εβδομαδα για συντήρηση,τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να τους δωσουμε τα πρωτα εφοδια!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και απο μενα. τι θα λεγατε για ενα ορφανοτροφειο να τους κολησουμε το μικροβιο να μην μλεξουν καπου αλλου;;; ξερετε καλα τι εννοω. φιλικα γιωργος
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ήταν τέλεια σε κάποιο ίδρυμα με κωφάλαλα παιδάκια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
αυτοματισμοι ενυδρειου | dragon714 | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 25-05-10 07:05 |
θερμαστρες Ενυδρειου | Αιμιλιανος Σεραφειμ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 03-11-09 02:14 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |